Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zryw Palestyna BKS łada Biłgoraj
4-2-1-2 Tactiek ŁADA
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.7 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Wirtek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paliga met een snelle inworp. Hetman geeft de bal voor. Vergote maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Wenowaty geeft een hoge lob. Wolanin geeft een hoge lob. Vergote is nu in balbezit. Vergote haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - BKS łada Biłgoraj 0:1

8e minuut.
Wolanin met een snelle inworp. Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura is nu in balbezit. Anh Hiệu onderschept slim de pass. Anh Hiệu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Binda rent richting de bal. Filipczuk is nu in balbezit. Met opzet legt Çorum zijn tegenspeler op de grond. Çorum krijgt een gele kaart. Filipczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vásquez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Anh Hiệu onderschept slim de pass. Wolanin geeft de bal voor. Parobczy heeft problemen om de bal te vangen. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hetman passt de bal zonder na te denken. Paliga rent richting de bal. Paliga geeft een lange en hoge pass. Vergote springt en kopt de bal. Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Hetman rent richting de bal. Hetman passt de bal in één keer door. Wolanin speelt de bal door. Vergote rent richting de bal. Vergote haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Wirtek passt de bal zonder na te denken. Vásquez heeft problemen om de bal te vangen. Vásquez speelt de bal door. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Parobczy met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kandemir de bal onder controle te krijgen. Mitura verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanin geeft een hoge lob. Vergote springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin speelt de bal door. Vergote probeert de bal met de borst te controleren. Vergote schiet op doel. Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - BKS łada Biłgoraj 0:2

37e minuut.
Crotti onderschept slim de pass. Anh Hiệu rent richting de bal. Anh Hiệu passt de bal met de wreef. Wolanin geeft een hoge lob. Vergote krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Proleta passt de bal in één keer door. Wenowaty geeft de bal voor. Çorum kan de bal niet met de borst controleren. Binda is nu in balbezit. Binda haalt uit met een fantastische trap. Jakola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Paliga met een sublieme pass. Anh Hiệu is nu in balbezit. Vergote is nu in balbezit. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - BKS łada Biłgoraj 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 64%, BKS łada Biłgoraj 36%.
Zryw Palestyna - BKS łada Biłgoraj 0:3

46e minuut.
Zrywacz speelt de bal door. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga geeft een lange en hoge pass. Vergote springt en kopt de bal. Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Centkowski speelt de bal door. Vásquez rent richting de bal. Vásquez passt de bal in één keer door. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wolanin passt de bal zonder na te denken. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman probeert naar een medespeler te passen. Vergote is nu in balbezit. Vergote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - BKS łada Biłgoraj 0:4

61e minuut.
Wolanin probeert naar een medespeler te passen. Hetman probeert naar een medespeler te passen. Parobczy rent richting de bal. Vergote onderschept slim de pass. Vergote draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Centkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipczuk controleert de bal met de borst. Anh Hiệu is nu in balbezit. Filipczuk onderschept slim de pass. Filipczuk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Proleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu onderschept slim de pass. Anh Hiệu passt de bal met de wreef. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Crotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çorum rent richting de bal. Çorum geeft de bal voor. Parobczy probeert de bal met de borst te controleren. Vergote rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Paliga rent richting de bal. Paliga geeft de bal voor. Klungelig pakt Kandemir de bal. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - BKS łada Biłgoraj 0:5

74e minuut.
Centkowski onderschept slim de pass. Centkowski met een sublieme pass. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Palestyna - BKS łada Biłgoraj 0:6

77e minuut.
Wolanin rent richting de bal. Wolanin met een sublieme pass. Hetman rent richting de bal. Vergote rent richting de bal. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Palestyna 58%, BKS łada Biłgoraj 42%.
Zryw Palestyna - BKS łada Biłgoraj 0:6