Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BS Polonia Bytom Dibo Skład
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ciechowski is nu in balbezit. Ciechowski passt de bal zonder na te denken. Gerwazy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwat verovert de bal door een tackle van achteren. Karwat speelt de bal door. Atlak rent richting de bal. Atlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tur is nu in balbezit. Perzak verovert de bal door een tackle van achteren. Perzak met een sublieme pass. Luty is nu in balbezit. Luty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Karwat rent richting de bal. Gerwazy onderschept slim de pass. Gerwazy passt de bal in één keer door. Ciechowski is nu in balbezit. Ciechowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gerwazy rent richting de bal. Karwat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerwazy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciechowski springt en kopt de bal. Grzybowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BS Polonia Bytom - Dibo Skład 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BS Polonia Bytom 48%, Dibo Skład 52%.
BS Polonia Bytom - Dibo Skład 1:0

66e minuut.
Inworp. Pełka met de inworp. Płoski rent richting de bal. Atlak verovert de bal door een tackle van achteren. Atlak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Surzyn met de inworp. Gerwazy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bohdanowicz. Gerwazy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Płoski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
BS Polonia Bytom - Dibo Skład 2:0

78e minuut.
Zgutczyński kopt de bal weg. Daar is Luty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atlak rent richting de bal. Atlak draait met de bal, schiet en ... Goleniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BS Polonia Bytom - Dibo Skład 2:1

84e minuut.
Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki probeert naar een medespeler te passen. Ciechowski rent richting de bal. Gerwazy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerwazy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BS Polonia Bytom - Dibo Skład 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BS Polonia Bytom 48%, Dibo Skład 52%.
BS Polonia Bytom - Dibo Skład 3:1