Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadowite Gardło Gródek KS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kazanowski met een harde bal richting middenveld. Chlewiński kopt de bal weg. Kubowicz is nu in balbezit. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kałuża onderschept slim de pass. Kuzaj onderschept slim de pass. Kuzaj probeert naar een medespeler te passen. Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bielec trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazalski met een snelle inworp. Dybula is nu in balbezit. Dybula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kubowicz geeft een hoge lob. Inworp. Alończyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jadowite Gardło - Gródek KS 1:0

42e minuut.
Chlewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Mak verovert de bal door een tackle van achteren. Mak passt de bal in één keer door. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kalina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadowite Gardło 45%, Gródek KS 55%.
Jadowite Gardło - Gródek KS 1:0

57e minuut.
Kuzaj rent richting de bal. Kuzaj probeert naar een medespeler te passen. Domuś met een sublieme pass. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos draait met de bal, schiet en ... Bielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kałuża geeft een lange en hoge pass. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk speelt de bal door. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadowite Gardło 59%, Gródek KS 41%.
Jadowite Gardło - Gródek KS 1:0