Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS łada Biłgoraj legiaremik
ŁADA Tactiek remik
63% Balbezit 37%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 33.7
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Hetman is nu in balbezit. Hetman passt de bal zonder na te denken. Paliga rent richting de bal. Paliga geeft de bal voor. Vergote maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wolanin met een sublieme pass. Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft de bal voor. Vergote krijgt zijn hoofd ertegen. Baltariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - legiaremik 1:0

16e minuut.
Anh Hiệu probeert naar een medespeler te passen. Wolanin is nu in balbezit. Wolanin met een sublieme pass. Hetman rent richting de bal. Hetman schiet op doel. Baltariu bokst de bal weg.

24e minuut.
Dziamdzioła passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kociński met de inworp. Wolanin is nu in balbezit. Wolanin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hetman probeert naar een medespeler te passen. Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft een hoge lob. Vergote maakt een snoekduik en kopt de bal. Baltariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - legiaremik 2:0

37e minuut.
Paliga is nu in balbezit. Paliga passt de bal zonder na te denken. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - legiaremik 3:0

38e minuut.
Balaban geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paliga met de inworp. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 34%, legiaremik 66%.
BKS łada Biłgoraj - legiaremik 3:0

48e minuut.
Wolanin is nu in balbezit. Daar is Wolanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolanin passt de bal met de wreef. Vergote rent richting de bal. Vergote schiet op doel. Baltariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kocsis is nu in balbezit. Kocsis passt de bal in één keer door. Del Toro rent richting de bal. Del Toro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - legiaremik 3:1

71e minuut.
Anh Hiệu passt de bal met de wreef. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin passt de bal in één keer door. Anh Hiệu rent richting de bal. Anh Hiệu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bonaccorso onderschept slim de pass. Bonaccorso passt de bal in één keer door. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro schiet op doel. Jakola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga passt de bal zonder na te denken. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - legiaremik 4:1

87e minuut.
Paliga geeft een lange en hoge pass. Vergote probeert de bal aan de voet te houden. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vergote rent richting de bal. Vergote draait met de bal, schiet en ... Baltariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - legiaremik 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 38%, legiaremik 62%.
BKS łada Biłgoraj - legiaremik 5:1