Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natarczywe Stawy Dibo Skład
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ścianka onderschept slim de pass. Ścianka geeft een hoge lob. Gacka bereikt de bal nog maar net als eerste. Luty rent richting de bal. Luty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ścianka verovert de bal door een tackle van achteren. Ścianka geeft de bal voor. Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Luty onderschept slim de pass. Luty haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Murańka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk rent richting de bal. Murańka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murańka krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Krzyk rent richting de bal. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk probeert naar een medespeler te passen. Maniewski speelt de bal door. Pomianowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Natarczywe Stawy - Dibo Skład 1:0

42e minuut.
Ciepielewski geeft een hoge lob. Perzak is nu in balbezit. Pająk verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski is nu in balbezit. Maniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natarczywe Stawy 54%, Dibo Skład 46%.
Natarczywe Stawy - Dibo Skład 1:0

64e minuut.
Michnowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pomianowski de bal. Kulawiak speelt de bal door. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Natarczywe Stawy - Dibo Skład 1:1

83e minuut.
Bohdanowicz geeft de bal voor. Inworp. Ciepielewski met een snelle inworp. Maniewski controleert de bal met de borst. Maniewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Bohdanowicz trapt de bal weg van het doel. Perzak met een sublieme pass. Luty is nu in balbezit. Luty schiet op doel. Łapanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natarczywe Stawy 43%, Dibo Skład 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Natarczywe Stawy - Dibo Skład 1:1