Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raków Częstochowa raz dwa trzy Jadowite Gardło
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Janczarek is nu in balbezit. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz rent richting de bal. Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Retelewski rent richting de bal. Placuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski begaat een overtreding. Retelewski krijgt een gele kaart. Placuszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Placuszek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Jaworucki is nu in balbezit. Retelewski onderschept slim de pass. Retelewski met een sublieme pass. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Bielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Częstochowa raz dwa trzy - Jadowite Gardło 1:0

30e minuut.
Daar is Sygiet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sygiet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Janczarek de bal. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kałuża geeft de bal voor. Nagel kopt de bal weg. Sobociński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Częstochowa raz dwa trzy - Jadowite Gardło 2:0

40e minuut.
Retelewski speelt de bal door. Bigus is nu in balbezit. Bigus passt de bal met de wreef. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Chlewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasigroch is nu in balbezit. Chlewiński onderschept slim de pass. Chlewiński geeft de bal voor. Jaworucki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raków Częstochowa raz dwa trzy 50%, Jadowite Gardło 50%.
Raków Częstochowa raz dwa trzy - Jadowite Gardło 2:0

49e minuut.
Sygiet is nu in balbezit. Sygiet speelt de bal door. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raków Częstochowa raz dwa trzy 52%, Jadowite Gardło 48%.
Raków Częstochowa raz dwa trzy - Jadowite Gardło 2:0