Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.. Barcelona.. legiaremik
523 Tactiek remik
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.7 gemiddelde waardering 32.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Haremza geeft een hoge lob. Nykiś heeft problemen om de bal te vangen. Nykiś passt de bal in één keer door. Bonaccorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaccorso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva speelt de bal door. Bradarić rent richting de bal. Bradarić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Trepto geeft een lange en hoge pass. Kudyba kan de bal niet met de borst controleren. Bonaccorso rent richting de bal. Bonaccorso haalt uit met een fantastische trap. Gołomp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - legiaremik 0:1

25e minuut.
Holewiński passt de bal zonder na te denken. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva speelt de bal door. Daar is Bradarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradarić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Szczupak passt de bal met de wreef. Inworp. Silva met de inworp. Kocsis rent richting de bal. Kocsis geeft een hoge lob. Gołomp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.. Barcelona.. 60%, legiaremik 40%.
FC.. Barcelona.. - legiaremik 0:1

55e minuut.
Nykiś rent richting de bal. Nykiś probeert naar een medespeler te passen. Bonaccorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaccorso draait met de bal, schiet en ... Gołomp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - legiaremik 0:2

62e minuut.
Gugusiewicz kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bonaccorso de bal. Bonaccorso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - legiaremik 0:3

66e minuut.
Bradarić rent richting de bal. Bradarić probeert naar een medespeler te passen. Silva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonaccorso de bal. Bonaccorso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Silva is nu in balbezit. Słowiok onderschept slim de pass. Słowiok geeft de bal voor. Bonaccorso rent richting de bal. Bonaccorso haalt uit met een fantastische trap. Gołomp bokst de bal weg.

76e minuut.
Szamszon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nykiś kopt de bal weg. Bonaccorso rent richting de bal. Bonaccorso schiet op doel. Gołomp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - legiaremik 0:4

83e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft de bal voor. Bonaccorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaccorso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.. Barcelona.. - legiaremik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.. Barcelona.. 66%, legiaremik 34%.
FC.. Barcelona.. - legiaremik 0:5