Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natarczywe Stawy KS Potatoes
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 32.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachica is nu in balbezit. Fachica probeert naar een medespeler te passen. Maniewski heeft problemen om de bal te vangen. Maniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Reczek passt de bal met de wreef. Amariei is nu in balbezit. Pająk rent richting de bal. Krasuski onderschept slim de pass. Krasuski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Daar is Słowiok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cymański onderschept slim de pass. Cymański passt de bal zonder na te denken. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei geeft een hoge lob. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cymański speelt de bal door. Chiriac rent richting de bal. Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natarczywe Stawy - KS Potatoes 0:1

26e minuut.
Chiriac is nu in balbezit. Michnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowicz probeert naar een medespeler te passen. Krasuski rent richting de bal. Krasuski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriac rent richting de bal. Michnowicz is nu in balbezit. Chiriac rent richting de bal. Chiriac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Natarczywe Stawy - KS Potatoes 0:2

35e minuut.
Pająk is nu in balbezit. Fachica verovert de bal door een tackle van achteren. Fachica passt de bal in één keer door. Chiriac rent richting de bal. Chiriac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fachica met een sublieme pass. Klungelig pakt Krasuski de bal. Amariei speelt de bal door. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Derkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fachica speelt de bal door. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Amariei met een sublieme pass. Reczek rent richting de bal. Reczek probeert naar een medespeler te passen. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Krasuski de bal. Chiriac rent richting de bal. Krasuski rent richting de bal. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natarczywe Stawy 81%, KS Potatoes 19%.
Natarczywe Stawy - KS Potatoes 0:2

51e minuut.
Murańka geeft de bal voor. Reczek rent richting de bal. Murańka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murańka krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Amariei is nu in balbezit. Amariei passt de bal zonder na te denken. Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac onderschept slim de pass. Chiriac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fachica met de inworp. Amariei is nu in balbezit. Amariei passt de bal zonder na te denken. Chiriac heeft problemen om de bal te vangen. Chiriac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łapanka met een harde bal richting middenveld. Fachica kopt de bal weg. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natarczywe Stawy - KS Potatoes 0:3

71e minuut.
Derkowski kopt de bal weg. Inworp. Pająk met de inworp. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Reczek geeft een hoge lob. Amariei is nu in balbezit. Amariei passt de bal in één keer door. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Derkowski met de inworp. Fachica is nu in balbezit. Fachica passt de bal zonder na te denken. Krasuski rent richting de bal. Krasuski schiet op doel. Łapanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natarczywe Stawy 72%, KS Potatoes 28%.
Natarczywe Stawy - KS Potatoes 0:3