Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gródek KS Dibo Skład
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Hanczewski met een harde bal richting middenveld. Kuzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak maakt een afschuwelijke overtreding. Perzak krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak onderschept slim de pass. Atlak speelt de bal door. Luty bereikt de bal nog maar net als eerste. Luty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - Dibo Skład 0:1

24e minuut.
Kalina onderschept slim de pass. Kalina passt de bal met de wreef. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luty verovert de bal door een tackle van achteren. Luty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzaj onderschept slim de pass. Kuzaj probeert naar een medespeler te passen. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kuzaj met een sublieme pass. Daar is Dybula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula draait met de bal, schiet en ... Grzybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kulawiak de bal. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos haalt uit met een fantastische trap. Grzybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Grzybowski trapt de bal weg van het doel. Kuzaj kopt de bal weg. Tyfos rent richting de bal. Dybula is nu in balbezit. Dybula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gródek KS - Dibo Skład 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gródek KS 38%, Dibo Skład 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gródek KS - Dibo Skład 1:1

58e minuut.
Kalina geeft de bal voor. Kazalski is nu in balbezit. Bohdanowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bohdanowicz krijgt een gele kaart. Kazalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dybula kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gródek KS - Dibo Skład 2:1

64e minuut.
Mak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atlak. Mak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubowicz met een snel genomen vrije trap. Tyfos heeft problemen om de bal te vangen. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula draait met de bal, schiet en ... Grzybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bałaban onderschept slim de pass. Bałaban geeft de bal voor. Daar is Kubowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luty rent richting de bal. Luty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Karwat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kazalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dybula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gródek KS 41%, Dibo Skład 59%.
Gródek KS - Dibo Skład 2:1