Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadowite Gardło BS Polonia Bytom
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Czeczot onderschept slim de pass. Czeczot probeert naar een medespeler te passen. Placuszek is nu in balbezit. Oprych bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprych schiet op doel. Bielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Placuszek rent richting de bal. Tur onderschept slim de pass. Tur passt de bal zonder na te denken. Gerwazy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerwazy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zgutczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Placuszek met de inworp. Sygiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygiet geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadowite Gardło 53%, BS Polonia Bytom 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadowite Gardło - BS Polonia Bytom 0:0

49e minuut.
Klimkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimkiewicz geeft een lange en hoge pass. Skabowski rent richting de bal. Oprych is nu in balbezit. Oprych schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Placuszek is nu in balbezit. Kwasibrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasibrocki met een sublieme pass. Gerwazy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerwazy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bielec trapt de bal weg. Tur kopt de bal weg. Oprych heeft problemen om de bal te vangen. Gerwazy rent richting de bal. Gerwazy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tur rent richting de bal. Tur probeert naar een medespeler te passen. Klimkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gerwazy is nu in balbezit. Gerwazy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadowite Gardło - BS Polonia Bytom 0:1

80e minuut.
Bigus passt de bal zonder na te denken. Gerwazy rent richting de bal. Oprych is nu in balbezit. Daar is Gerwazy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerwazy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tur is nu in balbezit. Placuszek onderschept slim de pass. Tur begaat een overtreding. Placuszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Placuszek met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadowite Gardło - BS Polonia Bytom 1:1

83e minuut.
Daar is Czeczot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surzyn verovert de bal door een tackle van achteren. Surzyn passt de bal met de wreef. Oprych rent richting de bal. Oprych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadowite Gardło - BS Polonia Bytom 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadowite Gardło 57%, BS Polonia Bytom 43%.
Jadowite Gardło - BS Polonia Bytom 1:2