Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_POLONIA_BYTOM_ Dęby Osielsko
541 Tactiek Takta
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
23.1 gemiddelde waardering 44.2
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Miyakawa probeert naar een medespeler te passen. Kaulics geeft een hoge lob. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas is nu in balbezit. Halgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Dęby Osielsko 0:1

17e minuut.
Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński passt de bal met de wreef. Šulović rent richting de bal. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa geeft een lange en hoge pass. Halgas is nu in balbezit. Halgas schiet op doel. Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Kaulics passt de bal zonder na te denken. Muszyński rent richting de bal. Muszyński passt de bal in één keer door. Halgas is nu in balbezit. Halgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Dęby Osielsko 0:2

30e minuut.
Muszyński met een sublieme pass. Šulović is nu in balbezit. Šulović passt de bal zonder na te denken. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Waniek geeft een hoge lob. Muszyński rent richting de bal. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh draait met de bal, schiet en ... Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pool is nu in balbezit. Zarincheh onderschept slim de pass. Zarincheh passt de bal zonder na te denken. Kaulics rent richting de bal. Kaulics geeft de bal voor. Bull bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 73%, Dęby Osielsko 27%.
_POLONIA_BYTOM_ - Dęby Osielsko 0:2

54e minuut.
Pool geeft de bal voor. Kaulics probeert de bal aan de voet te houden. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh draait met de bal, schiet en ... Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Dęby Osielsko 0:3

58e minuut.
Kaulics rent richting de bal. Kaulics met een sublieme pass. Muszyński met een sublieme pass. Kaulics is nu in balbezit. Kaulics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cantilla verovert de bal door een tackle van achteren. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński passt de bal zonder na te denken. Kaulics is nu in balbezit. Kaulics schiet op doel. Bull bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bull met een harde bal richting middenveld. Haber rent richting de bal. Muszyński onderschept slim de pass. Muszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Cosmin is nu in balbezit. Cosmin geeft een hoge lob. Frycz kopt de bal weg. Šulović probeert de bal met de borst te controleren. Šulović geeft een lange en hoge pass. Bull bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 72%, Dęby Osielsko 28%.
_POLONIA_BYTOM_ - Dęby Osielsko 0:3