Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Godella SKS ***** ***
Normal Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Murzastek verovert de bal door een tackle van achteren. Badowski onderschept slim de pass. Dziuba probeert naar een medespeler te passen. Fták bereikt de bal nog maar net als eerste. Fták schiet op doel. Maśnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Godella - SKS ***** *** 0:1

7e minuut.
Badowski is nu in balbezit. Murzastek onderschept slim de pass. Murzastek passt de bal zonder na te denken. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolibowski met een snelle inworp. Pilszak met een sublieme pass. Murzastek is nu in balbezit. Murzastek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Murzastek schiet op doel. Doeltrap. Rödl trapt de bal weg van het doel. Paluszyński is nu in balbezit. Paluszyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Murzastek passt de bal in één keer door. Ługowski rent richting de bal. Ługowski passt de bal in één keer door. Ceulemans rent richting de bal. Ceulemans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Murzastek kan de bal niet met de borst controleren. Badowski rent richting de bal. Murzastek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Murzastek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Murzastek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Fták bereikt de bal nog maar net als eerste. Fták passt de bal in één keer door. Ceulemans is nu in balbezit. Ceulemans haalt uit met een fantastische trap. Maśnica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Godella - SKS ***** *** 0:2

43e minuut.
Żywanowski rent richting de bal. Ceulemans onderschept slim de pass. Ceulemans geeft de bal voor. Fták bereikt de bal nog maar net als eerste. Fták schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Godella 51%, SKS ***** *** 49%.
Real Godella - SKS ***** *** 0:2

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomoliński met een snelle inworp. Paşcalău is nu in balbezit. Paluszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Paluszyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Badowski met een sublieme pass. Żywanowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceulemans. Ceulemans krijgt een gele kaart. Żywanowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Paşcalău speelt de bal door. Ceulemans heeft problemen om de bal te vangen. Fták rent richting de bal. Ceulemans rent richting de bal. Ceulemans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dziuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziuba passt de bal zonder na te denken. Ługowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ceulemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceulemans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski passt de bal met de wreef. Dziuba speelt de bal door. Fták bereikt de bal nog maar net als eerste. Fták draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Opaliński probeert de bal met de borst te controleren. Fták is nu in balbezit. Fták probeert naar een medespeler te passen. Ceulemans is nu in balbezit. Ceulemans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Godella - SKS ***** *** 0:3

87e minuut.
Bennett met de inworp. Dziuba rent richting de bal. Dziuba met een sublieme pass. Ceulemans is nu in balbezit. Ceulemans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Godella 57%, SKS ***** *** 43%.
Real Godella - SKS ***** *** 0:3