Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mathie FC Borowe Stawy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Kolasa onderschept slim de pass. Byczek rent richting de bal. Byczek passt de bal met de wreef. Teśmian rent richting de bal. Teśmian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Teśmian verovert de bal door een tackle van achteren. Remień geeft de bal voor. Dzikowski is nu in balbezit. Czajka onderschept slim de pass. Czajka draait met de bal, schiet en ... Topolus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Cimoszewicz is nu in balbezit. Jeziorski is nu in balbezit. Kolasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolasa krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Cimoszewicz rent richting de bal. Cimoszewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Dzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czajka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Teśmian rent richting de bal. Teśmian geeft een lange en hoge pass. Prędota kopt de bal weg. Jeziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathie FC - Borowe Stawy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathie FC 55%, Borowe Stawy 45%.
Mathie FC - Borowe Stawy 1:0

50e minuut.
Kłos onderschept slim de pass. Kłos speelt de bal door. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa draait met de bal, schiet en ... Madejczyk heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Kłos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorski rent richting de bal. Jeziorski met een sublieme pass. Czajka is nu in balbezit. Czajka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mathie FC - Borowe Stawy 2:0

67e minuut.
Byczek met een sublieme pass. Biżek heeft problemen om de bal te vangen. Biżek geeft een hoge lob. Jeziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Podobiński rent richting de bal. Podobiński met een sublieme pass. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Krukowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Remień met een sublieme pass. Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak passt de bal zonder na te denken. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathie FC - Borowe Stawy 2:1

90e minuut.
Byczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak verovert de bal door een tackle van achteren. Żak probeert naar een medespeler te passen. Jeziorski is nu in balbezit. Jeziorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathie FC 49%, Borowe Stawy 51%.
Mathie FC - Borowe Stawy 2:1