Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Jutrzenka SKARPA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Gryniewicki is nu in balbezit. Wirtek is nu in balbezit. Czerwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Preś rent richting de bal. Preś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Figurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gryniewicki kopt de bal weg. Wyrobek heeft problemen om de bal te vangen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wyrobek is nu in balbezit. Mrożek verovert de bal door een tackle van achteren. Mrożek passt de bal met de wreef. Klepka is nu in balbezit. Klepka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gortat rent richting de bal. Gortat passt de bal met de wreef. Koral heeft problemen om de bal te vangen. Klepka is nu in balbezit. Klepka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat rent richting de bal. Preś verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gortat met een sublieme pass. Inworp. Pastor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozimkowski speelt de bal door. Paal!

27e minuut.
Wojciulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Łaba is nu in balbezit. Łaba passt de bal in één keer door. Klepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Preś heeft problemen om de bal te vangen. Ozimkowski is nu in balbezit. Ozimkowski geeft de bal voor. Wyrobek kopt de bal weg. Szczoczarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ozimkowski rent richting de bal. Radke onderschept slim de pass. Radke probeert naar een medespeler te passen. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Figurski geeft de bal voor. Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Mrożek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mrożek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mrożek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Wyrobek speelt de bal door. Preś is nu in balbezit. Gryniewicki rent richting de bal. Preś verovert de bal door een tackle van achteren. Preś draait met de bal, schiet en ... Szczoczarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jutrzenka 34%, SKARPA 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKS Jutrzenka - SKARPA 0:0

47e minuut.
Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek passt de bal in één keer door. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ozimkowski probeert naar een medespeler te passen. Klepka is nu in balbezit. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepka onderschept slim de pass. Klepka schiet op doel. De bal raakt de paal. Pastor heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klepka verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiewicz rent richting de bal. Klepka onderschept slim de pass. Klepka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jutrzenka - SKARPA 0:1

73e minuut.
Bimbrowski met de inworp. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz geeft de bal voor. Preś is nu in balbezit. Preś draait met de bal, schiet en ... Szczoczarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jutrzenka 44%, SKARPA 56%.
JKS Jutrzenka - SKARPA 0:1