Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanonierzy Podkarpacie SKS Jastrzębiec
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Pawłowski controleert de bal met de borst. Trzaska is nu in balbezit. Pawłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trzaska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hanusiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szyndrowski geeft de bal voor. Pawłowski kan de bal niet met de borst controleren. Trzaska rent richting de bal. Trzaska haalt uit met een fantastische trap. Nieszczęsny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sapek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loczkowski met de inworp. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonierzy Podkarpacie 55%, SKS Jastrzębiec 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanonierzy Podkarpacie - SKS Jastrzębiec 0:0

66e minuut.
Pamuła met een snelle inworp. Kalita probeert de bal met de borst te controleren. Kalita geeft een lange en hoge pass. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Hanusiak is nu in balbezit. Pamuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusiak passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Podkarpacie - SKS Jastrzębiec 0:1

80e minuut.
Łangowski speelt de bal door. Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak onderschept slim de pass. Hanusiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Podkarpacie - SKS Jastrzębiec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonierzy Podkarpacie 62%, SKS Jastrzębiec 38%.
Kanonierzy Podkarpacie - SKS Jastrzębiec 0:2