Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dęby Osielsko Real Godella
Takta Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Opaliński geeft de bal voor. Dolibowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Żywanowski de bal. Kaulics verovert de bal door een tackle van achteren. Kaulics geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas draait met de bal, schiet en ... Maśnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Halgas rent richting de bal. Halgas passt de bal zonder na te denken. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Przystał de bal onder controle te krijgen. Muszyński rent richting de bal. Muszyński schiet op doel. Šulović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šulović geeft de bal voor. Maśnica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 1:0

12e minuut.
Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał geeft de bal voor. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh draait met de bal, schiet en ... Maśnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 2:0

14e minuut.
Šulović is nu in balbezit. Šulović met een sublieme pass. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przystał de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaulics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Opaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 3:0

16e minuut.
Šulović met de inworp. Halgas rent richting de bal. Halgas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šulović de bal. Šulović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Orzeł is nu in balbezit. Halgas onderschept slim de pass. Halgas met een sublieme pass. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Šulović rent richting de bal. Šulović passt de bal met de wreef. Muszyński met een sublieme pass. Daar is Zarincheh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarincheh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 4:0

29e minuut.
Kaulics passt de bal met de wreef. Muszyński speelt de bal door. Halgas rent richting de bal. Halgas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Opaliński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Šulović kopt de bal weg. Klungelig pakt Halgas de bal. Halgas passt de bal in één keer door. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński passt de bal zonder na te denken. Opaliński is nu in balbezit. Zarincheh verovert de bal door een tackle van achteren. Zarincheh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 5:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaulics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa geeft een lange en hoge pass. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Halgas geeft een hoge lob. Daar is Opaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halgas rent richting de bal. Halgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 6:0

41e minuut.
Pazurek met een sublieme pass. Opaliński rent richting de bal. Zarincheh onderschept slim de pass. Halgas is nu in balbezit. Halgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 7:0

43e minuut.
Miyakawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński speelt de bal door. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas haalt uit met een fantastische trap. Maśnica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dęby Osielsko 19%, Real Godella 81%.
Dęby Osielsko - Real Godella 7:0

46e minuut.
Daar is Orzeł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh verovert de bal door een tackle van achteren. Zarincheh schiet op doel. Maśnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 8:0

56e minuut.
Maśnica trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frycz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Orzeł rent richting de bal. Zarincheh verovert de bal door een tackle van achteren. Żywanowski onderschept slim de pass. Muszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Maśnica trapt de bal weg. Cantilla kopt de bal weg. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap. Przystał probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maśnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Muszyński rent richting de bal. Muszyński passt de bal met de wreef. Halgas rent richting de bal. Halgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 9:0

65e minuut.
Kaulics probeert naar een medespeler te passen. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh speelt de bal door. Kaulics rent richting de bal. Kaulics geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Maśnica trapt de bal weg. Šulović rent richting de bal. Šulović passt de bal in één keer door. Halgas rent richting de bal. Halgas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Muszyński speelt de bal door. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh draait met de bal, schiet en ... Halgas controleert de bal met de borst. Halgas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Halgas passt de bal in één keer door. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh onderschept slim de pass. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 10:0

73e minuut.
Daar is Gomoliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šulović is nu in balbezit. Šulović met een sublieme pass. Zarincheh heeft problemen om de bal te vangen. Zarincheh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maśnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas haalt uit met een fantastische trap. Maśnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 11:0

75e minuut.
Daar is Paluszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh probeert naar een medespeler te passen. Halgas rent richting de bal. Halgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Halgas de bal. Halgas probeert naar een medespeler te passen. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 12:0

81e minuut.
Muszyński is nu in balbezit. Muszyński passt de bal met de wreef. Halgas rent richting de bal. Halgas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Murzastek is nu in balbezit. Miyakawa verovert de bal door een tackle van achteren. Miyakawa passt de bal zonder na te denken. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh passt de bal zonder na te denken. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Šulović geeft een hoge lob. Przystał heeft problemen om de bal te vangen. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh draait met de bal, schiet en ... Maśnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 13:0

90e minuut.
Cantilla kopt de bal weg. Šulović heeft problemen om de bal te vangen. Šulović geeft een lange en hoge pass. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dęby Osielsko - Real Godella 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dęby Osielsko 11%, Real Godella 89%.
Dęby Osielsko - Real Godella 14:0