Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Herbowr SKS Jastrzębiec
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Prass passt de bal in één keer door. Gabrusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrusiewicz geeft een hoge lob. Troch rent richting de bal. Troch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Butrymski passt de bal in één keer door. Pijar is nu in balbezit. Pijar probeert naar een medespeler te passen. Dudryk rent richting de bal. Dudryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Herbowr - SKS Jastrzębiec 1:0

12e minuut.
Remiszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troch met de inworp. Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pijar met een sublieme pass. Dudryk rent richting de bal. Łangowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dudryk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Butrymski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Fułat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Loczkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch haalt uit met een fantastische trap. Rzeski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Butrymski is nu in balbezit. Gabrusiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butrymski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butrymski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łangowski heeft problemen om de bal te vangen. Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijar onderschept slim de pass. Pijar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Herbowr 45%, SKS Jastrzębiec 55%.
BKS Herbowr - SKS Jastrzębiec 1:0

48e minuut.
Rzeski trapt de bal weg. Klungelig pakt Gabrusiewicz de bal. Gabrusiewicz passt de bal in één keer door. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pijar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzaska is nu in balbezit. Remiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska onderschept slim de pass. Trzaska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Herbowr - SKS Jastrzębiec 1:1

75e minuut.
Łangowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerwiński met een snelle inworp. Marks geeft een lange en hoge pass. Dudryk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Troch de bal. Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prass. Grzywacz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grzywacz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Stafik de bal. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Herbowr - SKS Jastrzębiec 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Herbowr 48%, SKS Jastrzębiec 52%.
BKS Herbowr - SKS Jastrzębiec 2:1