Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borowe Stawy Dęby Osielsko
Normal Tactiek Takta
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 44.9
hopeless Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Cantilla passt de bal in één keer door. Šulović heeft problemen om de bal te vangen. Šulović passt de bal met de wreef. Halgas rent richting de bal. Halgas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:1

12e minuut.
Topolus trapt de bal weg. Šulović kopt de bal weg. Halgas speelt de bal door. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kłos probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frycz met de inworp. Šulović rent richting de bal. Šulović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Šulović rent richting de bal. Šulović passt de bal zonder na te denken. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dzikowski kopt de bal weg. Šulović probeert de bal aan de voet te houden. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas schiet op doel. Laszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:2

18e minuut.
Husejko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarincheh krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Halgas springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Laszczyński de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaulics neemt de hoekschop. Zarincheh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Topolus met een harde bal richting middenveld. Cantilla kopt de bal weg. Żak rent richting de bal. Zarincheh onderschept slim de pass. Zarincheh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaulics zal de hoekschop nemen. Zarincheh kopt de bal weg. Halgas rent richting de bal. Halgas haalt uit met een fantastische trap. Topolus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Muszyński kopt de bal weg. Kłos heeft problemen om de bal te vangen. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh passt de bal met de wreef. Kaulics geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Halgas rent richting de bal. Halgas passt de bal met de wreef. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh schiet op doel. Laszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Šulović neemt de hoekschop. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński passt de bal zonder na te denken. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:3

31e minuut.
Šulović verovert de bal door een tackle van achteren. Šulović passt de bal in één keer door. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap. Topolus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:4

34e minuut.
Halgas geeft een hoge lob. Topolus speelt de bal door. Šulović kopt de bal weg. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:5

40e minuut.
Muszyński heeft problemen om de bal te vangen. Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Šulović probeert naar een medespeler te passen. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topolus met een harde bal richting middenveld. Šulović is nu in balbezit. Šulović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kłos kopt de bal weg. Kaulics probeert naar een medespeler te passen. Halgas rent richting de bal. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Halgas draait met de bal, schiet en ... Topolus probeert naar een medespeler te passen. Kaulics kopt de bal weg. Zarincheh heeft problemen om de bal te vangen. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borowe Stawy 80%, Dęby Osielsko 20%.
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:6

47e minuut.
Kaulics onderschept slim de pass. Kaulics speelt de bal door. Halgas heeft problemen om de bal te vangen. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zarincheh is nu in balbezit. Halgas rent richting de bal. Klungelig pakt Zarincheh de bal. Halgas rent richting de bal. Halgas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zarincheh kan de bal niet met de borst controleren. Zarincheh passt de bal met de wreef. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas draait met de bal, schiet en ... Dzikowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:7

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topolus trapt de bal weg van het doel. Šulović kopt de bal weg. Zarincheh heeft problemen om de bal te vangen. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:8

54e minuut.
Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krukowski de bal. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulović is nu in balbezit. Šulović geeft een lange en hoge pass. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Laszczyński rent richting de bal. Laszczyński geeft de bal voor. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz geeft de bal voor. Halgas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cantilla kopt de bal weg. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh passt de bal zonder na te denken. Halgas rent richting de bal. Halgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:9

62e minuut.
Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas passt de bal met de wreef. Husejko rent richting de bal. Kaulics onderschept slim de pass. Kaulics haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kaulics passt de bal met de wreef. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh draait met de bal, schiet en ... Topolus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:10

72e minuut.
Kaulics rent richting de bal. Kaulics passt de bal zonder na te denken. Halgas is nu in balbezit. Halgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:11

76e minuut.
Klungelig pakt Daroch de bal. Šulović rent richting de bal. Šulović speelt de bal door. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh schiet op doel. Paal! Halgas rent richting de bal. Halgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Muszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszyński met een sublieme pass. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap. Topolus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Šulović is nu in balbezit. Kłos is nu in balbezit. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas is nu in balbezit. Halgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński passt de bal zonder na te denken. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:12

84e minuut.
Laszczyński trapt de bal weg van het doel. Cantilla kopt de bal weg. Zarincheh rent richting de bal. Halgas rent richting de bal. Halgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:13

90e minuut.
Klungelig pakt Halgas de bal. Halgas passt de bal zonder na te denken. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh haalt uit met een fantastische trap. Topolus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borowe Stawy 86%, Dęby Osielsko 14%.
Borowe Stawy - Dęby Osielsko 0:13