Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędzące_Kurczaki KotkiFac
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 32
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Putowski rent richting de bal. Corsso onderschept slim de pass. Corsso probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. Caça-Rato bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Catuaba onderschept slim de pass. Catuaba geeft een hoge lob. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wichorowski kopt de bal weg. Sabow geeft de bal voor. Kłusek kopt de bal weg. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gowik onderschept slim de pass. Gowik met een sublieme pass. Vagu speelt de bal door. Kwasik is nu in balbezit. Kwasik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Catuaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Szklanka de bal. Szklanka passt de bal in één keer door. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Sabow probeert naar een medespeler te passen. Knab rent richting de bal. Knab speelt de bal door. Szklanka rent richting de bal. Szklanka schiet op doel. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące_Kurczaki 42%, KotkiFac 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pędzące_Kurczaki - KotkiFac 0:0

48e minuut.
Naramowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - KotkiFac 1:0

56e minuut.
Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert passt de bal in één keer door. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Stachura met een snelle inworp. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka geeft de bal voor. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bębenek geeft de bal voor. Inworp. Wichorowski met de inworp. Kwasik rent richting de bal. Kwasik draait met de bal, schiet en ... Mondragón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Stachura passt de bal in één keer door. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szklanka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stachura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Putowski de bal onder controle te krijgen. Corsso is nu in balbezit. Corsso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Naramowicki rent richting de bal. Szklanka verovert de bal door een tackle van achteren. Corsso speelt de bal door. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące_Kurczaki 31%, KotkiFac 69%.
Pędzące_Kurczaki - KotkiFac 1:0