Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zelta Raven Skaczące Portosy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


31e minuut.
Słomczyński kopt de bal weg. Damiański rent richting de bal. Szklanka verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Silnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Słuszka rent richting de bal. Pliszka is nu in balbezit. Słomczyński is nu in balbezit. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Redes probeert naar een medespeler te passen. Damiański is nu in balbezit. Damiański passt de bal met de wreef. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelta Raven 46%, Skaczące Portosy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zelta Raven - Skaczące Portosy 0:0

47e minuut.
Wiankowski met een snelle inworp. Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ochodek de bal. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ochodek verovert de bal door een tackle van achteren. Damiański is nu in balbezit. Met opzet legt Ciemnota zijn tegenspeler op de grond. Ciemnota krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ochodek met een sublieme pass. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk onderschept slim de pass. Tokarczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Brożek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Redes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelta Raven 50%, Skaczące Portosy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zelta Raven - Skaczące Portosy 0:0