Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędzące_Kurczaki KS.Zawodzie
343 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 50
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
De Langhe rent richting de bal. De Langhe geeft een lange en hoge pass. Pasik rent richting de bal. Pasik schiet op doel. Mondragón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - KS.Zawodzie 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Pasik de bal. Tosolino rent richting de bal. Pasik rent richting de bal. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lasek geeft een lange en hoge pass. Mardarás bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardarás geeft de bal voor. Pasik rent richting de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mondragón trapt de bal weg. Vantaggiato kopt de bal weg. Pasik rent richting de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pasik is nu in balbezit. Obieglo rent richting de bal. Pasik verovert de bal door een tackle van achteren. Pasik schiet op doel. Mondragón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące_Kurczaki - KS.Zawodzie 0:2

25e minuut.
Vantaggiato passt de bal in één keer door. Pasik is nu in balbezit. Pasik passt de bal zonder na te denken. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarnat is nu in balbezit. Sarnat geeft de bal voor. Mardarás kopt de bal weg. Tosolino rent richting de bal. Tosolino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sabow kopt de bal weg. Lasek is nu in balbezit. Eeckhout met een sublieme pass. Pasik is nu in balbezit. Pasik haalt uit met een fantastische trap. Mondragón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek geeft de bal voor. Hernandez kopt de bal weg. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino draait met de bal, schiet en ... Mondragón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hekert is nu in balbezit. Vantaggiato verovert de bal door een tackle van achteren. Vantaggiato geeft een lange en hoge pass. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik draait met de bal, schiet en ... Mondragón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Orpiszewski kopt de bal weg. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino probeert naar een medespeler te passen. Pasik rent richting de bal. Pasik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Stachura geeft de bal voor. Zawodny heeft problemen om de bal te vangen. Mardarás is nu in balbezit. Zawodny verovert de bal door een tackle van achteren. Zawodny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Orpiszewski passt de bal zonder na te denken. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout passt de bal in één keer door. Daar is Pasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące_Kurczaki 64%, KS.Zawodzie 36%.
Pędzące_Kurczaki - KS.Zawodzie 0:2

52e minuut.
Vantaggiato speelt de bal door. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeckhout met een sublieme pass. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Sabow speelt de bal door. De Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stachura krijgt een gele kaart. De Langhe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orpiszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pasik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mardarás bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardarás geeft een lange en hoge pass. Pasik rent richting de bal. Pasik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Tosolino geeft de bal voor. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obieglo rent richting de bal. Pasik onderschept slim de pass. Pasik draait met de bal, schiet en ... Mondragón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek geeft een lange en hoge pass. Pasik probeert de bal met de borst te controleren. Obieglo geeft de bal voor. Moldoveanu krijgt zijn hoofd ertegen. Cieslarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Martinka met een snelle inworp. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski passt de bal met de wreef. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cieslarczyk probeert naar een medespeler te passen. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski met een sublieme pass. Pasik is nu in balbezit. Pasik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Vantaggiato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout passt de bal in één keer door. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szklanka rent richting de bal. Vantaggiato verovert de bal door een tackle van achteren. Vantaggiato geeft een hoge lob. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące_Kurczaki 59%, KS.Zawodzie 41%.
Pędzące_Kurczaki - KS.Zawodzie 0:2