Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBarcelonaclub KS Miedziane Dziki
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Studzinski onderschept slim de pass. Studzinski met een sublieme pass. Radler is nu in balbezit. Radler draait met de bal, schiet en ... Waśko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Studzinski rent richting de bal. Studzinski geeft een hoge lob. Radler is nu in balbezit. Radler draait met de bal, schiet en ... Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBarcelonaclub - KS Miedziane Dziki 1:0

11e minuut.
Tomborowski passt de bal met de wreef. Bernat is nu in balbezit. Bernat probeert naar een medespeler te passen. Radler is nu in balbezit. Radler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kiełnia kopt de bal weg. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn geeft de bal voor. Radler bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Troch kopt de bal weg. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina begaat een overtreding. Bagina krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler verovert de bal door een tackle van achteren. Bagina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagina krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Bernat rent richting de bal. Bernat speelt de bal door. Radler bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBarcelonaclub - KS Miedziane Dziki 2:0

39e minuut.
Kandziora kopt de bal weg. Bernat kan de bal niet met de borst controleren. Bernat passt de bal in één keer door. Radler is nu in balbezit. Radler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBarcelonaclub 47%, KS Miedziane Dziki 53%.
FcBarcelonaclub - KS Miedziane Dziki 2:0

52e minuut.
Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler is nu in balbezit. Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler rent richting de bal. Radler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Obrębalski heeft problemen om de bal te vangen. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski passt de bal zonder na te denken. Bernat rent richting de bal. Bernat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kandziora verovert de bal door een tackle van achteren. Kandziora met een sublieme pass. Jarmoluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielmożny verovert de bal door een tackle van achteren. Wielmożny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Spodzieja met een sublieme pass. Tomborowski is nu in balbezit. Tomborowski geeft de bal voor. Radler krijgt zijn hoofd ertegen. Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat passt de bal zonder na te denken. Radler bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler schiet op doel. Maj probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

89e minuut.
Klungelig pakt Fołtyn de bal. Fołtyn passt de bal zonder na te denken. Radler is nu in balbezit. Radler schiet op doel. Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Waśko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBarcelonaclub 42%, KS Miedziane Dziki 58%.
FcBarcelonaclub - KS Miedziane Dziki 2:0