Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vae Victis KS.Zawodzie
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.2
hopeless Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Orpiszewski geeft een hoge lob. Eeckhout heeft problemen om de bal te vangen. Eeckhout passt de bal met de wreef. Sifter rent richting de bal. Sifter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout geeft een hoge lob. Dymanowski rent richting de bal. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:1

11e minuut.
De Langhe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tosolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymanowski is nu in balbezit. Tosolino onderschept slim de pass. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Orpiszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Langhe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czejgis de bal. Sifter is nu in balbezit. Sifter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sifter rent richting de bal. Sifter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Martinka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Błaszkiewicz met een snelle inworp. Placek rent richting de bal. Tosolino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tosolino krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tosolino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tosolino neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:2

29e minuut.
De Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Langhe passt de bal in één keer door. Vantaggiato met een sublieme pass. Sifter is nu in balbezit. Sifter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vantaggiato passt de bal met de wreef. Placek rent richting de bal. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:3

37e minuut.
Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter rent richting de bal. Tosolino rent richting de bal. Sifter is nu in balbezit. Sifter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De Langhe rent richting de bal. De Langhe speelt de bal door. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vae Victis 86%, KS.Zawodzie 14%.
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:4

48e minuut.
Konopiński probeert de bal met de borst te controleren. Sapela speelt de bal door. Orpiszewski speelt de bal door. Eeckhout heeft problemen om de bal te vangen. Eeckhout geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Frąckowiak kan de bal niet met de borst controleren. Vantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantaggiato passt de bal zonder na te denken. Sifter rent richting de bal. Sifter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:5

62e minuut.
Klungelig pakt Orpiszewski de bal. Vantaggiato rent richting de bal. Vantaggiato passt de bal in één keer door. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeckhout geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vantaggiato passt de bal in één keer door. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout probeert naar een medespeler te passen. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De Langhe speelt de bal door. Sifter is nu in balbezit. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino haalt uit met een fantastische trap. Sapela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:6

81e minuut.
Vantaggiato speelt de bal door. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeckhout probeert naar een medespeler te passen. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:7

83e minuut.
De Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Langhe passt de bal in één keer door. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:8

84e minuut.
Klungelig pakt Sifter de bal. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino met een sublieme pass. Sifter is nu in balbezit. Sifter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sapela met een harde bal richting middenveld. Vantaggiato kopt de bal weg. Czejgis rent richting de bal. Sifter onderschept slim de pass. Sifter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vae Victis 80%, KS.Zawodzie 20%.
FC Vae Victis - KS.Zawodzie 0:8