Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0139
  • Stadion: UTOPIA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3087
UTOPIA Fasolki
451 Tactiek Fasolek
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 48.9
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Kokosiński kopt de bal weg. Polakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakowski passt de bal in één keer door. Hámori rent richting de bal. Hámori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:1

5e minuut.
Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövesfalvi geeft een lange en hoge pass. Bratkowski heeft problemen om de bal te vangen. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:2

8e minuut.
Parysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki is nu in balbezit. Deho begaat een overtreding. Deho krijgt een gele kaart. Mokrzycki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Banchi kopt de bal weg. Cakov rent richting de bal. Cakov passt de bal zonder na te denken. Kövesfalvi geeft de bal voor. Hámori krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cakov geeft een hoge lob. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Doeltrap. Kokosiński met een harde bal richting middenveld. Parysz kopt de bal weg. Hámori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hámori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kokosiński is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Heinla neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hámori rent richting de bal. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:3

18e minuut.
Parysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinla is nu in balbezit. Heinla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kokosiński de bal. Hámori is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:4

21e minuut.
Zygarlicki rent richting de bal. Tabaszewski onderschept slim de pass. Tabaszewski met een sublieme pass. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori schiet op doel. Lubosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. Wierzycki geeft de bal voor. Tordinava kopt de bal weg. Polakowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:5

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kövesfalvi met een snelle inworp. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski onderschept slim de pass. Tabaszewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:6

24e minuut.
Parysz passt de bal met de wreef. Stanik is nu in balbezit. Stanik probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. Lubosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lubosz trapt de bal weg van het doel. Kövesfalvi geeft een hoge lob. Hámori kopt de bal weg. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ... Lubosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:7

29e minuut.
Doeltrap. Lubosz trapt de bal weg van het doel. Polakowski kopt de bal weg. Hámori rent richting de bal. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lubosz trapt de bal weg. Heinla kopt de bal weg. Hámori is nu in balbezit. Hámori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Zygarlicki geeft een lange en hoge pass. Banchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banchi geeft de bal voor. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski schiet op doel. Lubosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:8

36e minuut.
Doeltrap. Lubosz trapt de bal weg van het doel. Kövesfalvi kopt de bal weg. Hámori rent richting de bal. Hámori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kokosiński is nu in balbezit. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:9

36e minuut.
Źdźbło met een sublieme pass. Karpowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hámori rent richting de bal. Hámori schiet op doel. Lubosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:10

40e minuut.
Cakov onderschept slim de pass. Cakov geeft een lange en hoge pass. Daar is Kokosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hámori is nu in balbezit. Hámori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Karpowicz rent richting de bal. Polakowski onderschept slim de pass. Polakowski passt de bal in één keer door. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:11

43e minuut.
Polakowski is nu in balbezit. Polakowski passt de bal zonder na te denken. Tabaszewski rent richting de bal. Hámori rent richting de bal. Hámori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zygarlicki is nu in balbezit. Tabaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTOPIA 88%, Fasolki 12%.
UTOPIA - Fasolki 0:11

50e minuut.
Deho bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinla is nu in balbezit. Heinla met een sublieme pass. Hámori is nu in balbezit. Hámori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lubosz met een harde bal richting middenveld. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polakowski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Lubosz trapt de bal weg. Kövesfalvi kopt de bal weg. Tabaszewski is nu in balbezit. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Mokrzycki de bal. Heinla is nu in balbezit. Heinla passt de bal zonder na te denken. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Deho geeft een hoge lob. Mokrzycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hámori kopt de bal weg. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Bruzual komt het veld opgelopen. Zambrotta komt het veld opgelopen. Dzik komt het veld opgelopen. Lubosz met een harde bal richting middenveld. Heinla kopt de bal weg. Daar is Hámori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hámori haalt uit met een fantastische trap. Lubosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bratkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzik met een snelle inworp. Heinla is nu in balbezit. Heinla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Hámori de bal. Hámori met een sublieme pass. Tabaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. Lubosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:12

65e minuut.
Parysz met een sublieme pass. Stanik is nu in balbezit. Stanik geeft een lange en hoge pass. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zambrotta kopt de bal weg. Kokosiński geeft een hoge lob. Kövesfalvi geeft een hoge lob. Hámori rent richting de bal. Hámori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:13

71e minuut.
Zambrotta passt de bal met de wreef. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski passt de bal zonder na te denken. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:14

73e minuut.
Bratkowski rent richting de bal. Bratkowski passt de bal zonder na te denken. Wierzycki probeert de bal aan de voet te houden. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wierzycki onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Heinla neemt de hoekschop. Hámori krijgt zijn hoofd ertegen. Lubosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:15

76e minuut.
Daar is Parysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinla rent richting de bal. Heinla geeft de bal voor. Hámori is nu in balbezit. Hámori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:16

80e minuut.
Dzik geeft een lange en hoge pass. Heinla rent richting de bal. Heinla met een sublieme pass. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski schiet op doel. Lubosz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:17

82e minuut.
Cakov met de inworp. Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi geeft de bal voor. Heinla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kokosiński de bal. Lubosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dzik geeft een lange en hoge pass. Cakov is nu in balbezit. Cakov geeft de bal voor. Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövesfalvi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Stanik heeft problemen om de bal te vangen. Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - Fasolki 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTOPIA 85%, Fasolki 15%.
UTOPIA - Fasolki 0:18