Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0139
  • Stadion: UTOPIA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3026
UTOPIA KS.Zawodzie
451 Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino onderschept slim de pass. Tosolino met een sublieme pass. Sifter rent richting de bal. Sifter draait met de bal, schiet en ... Lubosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Daar is Mokrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardarás onderschept slim de pass. Mardarás passt de bal in één keer door. Vantaggiato geeft een lange en hoge pass. Sifter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De Langhe rent richting de bal. De Langhe geeft een hoge lob. Sifter heeft problemen om de bal te vangen. Sifter draait met de bal, schiet en ... Lubosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - KS.Zawodzie 0:1

11e minuut.
Parysz met een sublieme pass. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout geeft een lange en hoge pass. De Langhe is nu in balbezit. De Langhe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - KS.Zawodzie 0:2

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Langhe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tosolino geeft de bal voor. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - KS.Zawodzie 0:3

27e minuut.
De Langhe passt de bal zonder na te denken. Sifter heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Zygarlicki zijn tegenspeler op de grond. Zygarlicki krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Tosolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosolino passt de bal met de wreef. Eeckhout speelt de bal door. Sifter is nu in balbezit. Sifter schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Stanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Langhe is nu in balbezit. De Langhe passt de bal zonder na te denken. Sifter is nu in balbezit. Sifter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTOPIA 81%, KS.Zawodzie 19%.
UTOPIA - KS.Zawodzie 0:3

46e minuut.
Źdźbło raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lange komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mardarás is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mokrzycki. Mardarás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mardarás met een snel genomen vrije trap. Sifter kopt de bal weg. Eeckhout probeert de bal met de borst te controleren. Eeckhout geeft een hoge lob. Sifter maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Wierzycki passt de bal in één keer door. Inworp. Martinka met de inworp. De Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Langhe geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sifter krijgt zijn hoofd ertegen. Lubosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter schiet op doel. Klungelig pakt Zygarlicki de bal. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lubosz trapt de bal weg van het doel. Vantaggiato kopt de bal weg. Klungelig pakt Sifter de bal. Tosolino rent richting de bal. Tosolino draait met de bal, schiet en ... Lubosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - KS.Zawodzie 0:4

78e minuut.
Martinka passt de bal in één keer door. De Langhe rent richting de bal. De Langhe passt de bal met de wreef. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Parysz controleert de bal met de borst. Vantaggiato geeft een lange en hoge pass. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - KS.Zawodzie 0:5

82e minuut.
Lubosz met een sublieme pass. Karpowicz heeft problemen om de bal te vangen. Vignazia speelt de bal door. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vignazia passt de bal met de wreef. Kokosiński rent richting de bal. Sifter onderschept slim de pass. Sifter schiet op doel. Lubosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTOPIA - KS.Zawodzie 0:6

86e minuut.
Stanik probeert naar een medespeler te passen. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino met een sublieme pass. Sifter rent richting de bal. Sifter schiet op doel. Lubosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTOPIA 76%, KS.Zawodzie 24%.
UTOPIA - KS.Zawodzie 0:6