Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 20:07
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0139
  • Stadion: Fasolki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9656
Fasolki Błędne Kopacze
Fasolek Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Paradys rent richting de bal. Paradys geeft een lange en hoge pass. Andrearczyk probeert de bal met de borst te controleren. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 1:0

5e minuut.
Czerw kopt de bal weg. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaszewski passt de bal met de wreef. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Paluchowski rent richting de bal. Paluchowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paradys met de inworp. Tabaszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sambi Lokonga probeert de bal aan de voet te houden. Andrearczyk onderschept slim de pass. Andrearczyk geeft een hoge lob. Cakov kopt de bal weg. Kövesfalvi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Polakowski rent richting de bal. Polakowski passt de bal in één keer door. Tabaszewski met een sublieme pass. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Piękoś geeft een lange en hoge pass. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski passt de bal in één keer door. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Piękoś rent richting de bal. Polakowski is nu in balbezit. Polakowski passt de bal in één keer door. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys rent richting de bal. Paradys passt de bal zonder na te denken. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kiełtyka rent richting de bal. Grablewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polakowski. Polakowski krijgt een gele kaart. Grablewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piękoś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grablewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Marinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cakov met de inworp. Tabaszewski met een sublieme pass. Daar is Sambi Lokonga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Przyrowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzual met de inworp. Daar is Paradys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paradys geeft een lange en hoge pass. Bigus bokst de bal weg.

29e minuut.
Bruzual kopt de bal weg. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski passt de bal zonder na te denken. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap. Bigus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 2:0

31e minuut.
Czerw geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kövesfalvi met een snelle inworp. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piękoś rent richting de bal. Piękoś speelt de bal door. Sambi Lokonga rent richting de bal. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Radojičić passt de bal zonder na te denken. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga passt de bal in één keer door. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski passt de bal zonder na te denken. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga schiet op doel. Bigus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 3:0

42e minuut.
Cakov geeft de bal voor. Daar is Centkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga schiet op doel. Przyrowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 4:0

43e minuut.
Jarzyna geeft de bal voor. Polakowski kopt de bal weg. Tabaszewski met een sublieme pass. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 21%, Błędne Kopacze 79%.
Fasolki - Błędne Kopacze 5:0

48e minuut.
Doeltrap. Bigus trapt de bal weg van het doel. Kövesfalvi kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabaszewski de bal. Tabaszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bigus probeert naar een medespeler te passen. Paradys kopt de bal weg. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sambi Lokonga is nu in balbezit. Tabaszewski rent richting de bal. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ... Bigus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 6:0

58e minuut.
Paradys probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski geeft de bal voor. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 7:0

59e minuut.
Piękoś kopt de bal weg. Banchi probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiełtyka. Kiełtyka krijgt een gele kaart. Banchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zambrotta komt het veld opgelopen. Banchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paradys rent richting de bal. Paradys geeft een lange en hoge pass. Sambi Lokonga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 8:0

61e minuut.
Cakov rent richting de bal. Cakov geeft een hoge lob. Sambi Lokonga probeert de bal met de borst te controleren. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Andrearczyk kopt de bal weg. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski geeft een hoge lob. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski met een sublieme pass. Daar is Sambi Lokonga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ... Bigus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 9:0

69e minuut.
Jarzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzual onderschept slim de pass. Bruzual geeft de bal voor. Tabaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zambrotta kopt de bal weg. Tabaszewski kan de bal niet met de borst controleren. Tabaszewski passt de bal zonder na te denken. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap. Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Tabaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 10:0

73e minuut.
Cakov speelt de bal door. Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi passt de bal in één keer door. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kövesfalvi geeft de bal voor. Sambi Lokonga maakt een snoekduik en kopt de bal. Bigus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zambrotta passt de bal in één keer door. Tabaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski passt de bal zonder na te denken. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heinla komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Paluchowski probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta met een sublieme pass. Sambi Lokonga rent richting de bal. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Przyrowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bruzual met de inworp. Klungelig pakt Zambrotta de bal. Zambrotta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta speelt de bal door. Tabaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski geeft een lange en hoge pass. Sambi Lokonga krijgt zijn hoofd ertegen. Bigus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Przyrowski geeft de bal voor. Centkowski kopt de bal weg. Banchi geeft een hoge lob. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski geeft een hoge lob. Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rzeczycki is nu in balbezit. Cakov onderschept slim de pass. Cakov geeft de bal voor. Czerw probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Błędne Kopacze 11:0

89e minuut.
Kiełtyka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Przyrowski de bal. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 12%, Błędne Kopacze 88%.
Fasolki - Błędne Kopacze 11:0