Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0140
  • Stadion: Swiniaki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14187
Swiniaki Złośliwy Zespół Neuroleptyczny
A6 Tactiek III
70% Balbezit 30%
16% Spel op eigen helft 84%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 25
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Pintur geeft een lange en hoge pass. Cimoszewicz met een sublieme pass. Fagoaga heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel. Szóstakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gachev zal de hoekschop nemen. Rogóż rent richting de bal. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Szóstakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 1:0

21e minuut.
Cimoszewicz is nu in balbezit. Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Zielonka probeert naar een medespeler te passen. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel. Szóstakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Nerey is nu in balbezit. Nerey passt de bal met de wreef. Cimoszewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobosz de bal. Rogóż rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cimoszewicz is nu in balbezit. Cimoszewicz passt de bal zonder na te denken. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Labenok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szóstakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 13%, Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 87%.
Swiniaki - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 1:0

54e minuut.
Szóstakowski met een harde bal richting middenveld. Lisień kopt de bal weg. Cacine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż verovert de bal door een tackle van achteren. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur passt de bal zonder na te denken. Baklavacı is nu in balbezit. Rogóż verovert de bal door een tackle van achteren. Rogóż schiet op doel. Szóstakowski bokst de bal weg.

59e minuut.
Pintur probeert naar een medespeler te passen. Gachev rent richting de bal. Gachev passt de bal met de wreef. Pintur is nu in balbezit. Pintur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 2:0

62e minuut.
Gachev probeert naar een medespeler te passen. Pintur speelt de bal door. Cimoszewicz met een sublieme pass. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wańdoch met een sublieme pass. Szőcs is nu in balbezit. Gicquel is nu in balbezit. Poziemski verovert de bal door een tackle van achteren. Poziemski passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gachev rent richting de bal. Wańdoch verovert de bal door een tackle van achteren. Wańdoch probeert naar een medespeler te passen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gachev geeft de bal voor. Fagoaga kopt de bal weg. Cacine probeert de bal aan de voet te houden. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wańdoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobosz controleert de bal met de borst. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Szóstakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 18%, Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 82%.
Swiniaki - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 3:0