Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0140
  • Stadion: Urwisyy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2742
Urwisyy Soła Bielany
451 Tactiek 424
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Koliński verovert de bal door een tackle van achteren. Koliński speelt de bal door. Daar is Buba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buba draait met de bal, schiet en ... Zduniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - Soła Bielany 1:0

11e minuut.
Jarczyk onderschept slim de pass. Butrymski rent richting de bal. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk schiet op doel. Piszpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urwisyy - Soła Bielany 1:1

17e minuut.
Olszowiak probeert de bal aan de voet te houden. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk met een sublieme pass. Topolski rent richting de bal. Topolski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jarczyk onderschept slim de pass. Jarczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wiankowski de bal onder controle te krijgen. Topolski is nu in balbezit. Topolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Olszowiak rent richting de bal. Olszowiak passt de bal in één keer door. Łapanka rent richting de bal. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urwisyy 35%, Soła Bielany 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urwisyy - Soła Bielany 1:1

48e minuut.
Łapanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapanka geeft een lange en hoge pass. Pilszak probeert de bal aan de voet te houden. Topolski is nu in balbezit. Topolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski geeft de bal voor. Gwozda controleert de bal met de borst. Stabrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stabrowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gwozda passt de bal zonder na te denken. Suski rent richting de bal. Stożek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stożek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izbiński met de inworp. Butrymski rent richting de bal. Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk haalt uit met een fantastische trap. Piszpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowiak speelt de bal door. Koliński rent richting de bal. Koliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Butrymski heeft problemen om de bal te vangen. Butrymski geeft een hoge lob. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łapanka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - Soła Bielany 2:1

85e minuut.
Olszowiak is nu in balbezit. Olszowiak probeert naar een medespeler te passen. Snopek heeft problemen om de bal te vangen. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... Piszpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urwisyy 46%, Soła Bielany 54%.
Urwisyy - Soła Bielany 2:1