Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Colaczki FC YurQ
Normal Tactiek 451
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Stęplowski rent richting de bal. Kwaczała onderschept slim de pass. Kwaczała passt de bal met de wreef. Ulanowski is nu in balbezit. Ulanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ulanowski rent richting de bal. Kwaczała rent richting de bal. Ulanowski rent richting de bal. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - FC YurQ 1:0

25e minuut.
Skierka met een sublieme pass. Kusiak probeert naar een medespeler te passen. Wala is nu in balbezit. Apostel rent richting de bal. Apostel schiet op doel. Sobotka bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Apostel de bal. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Apostel draait met de bal, schiet en ... Sobotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Colaczki - FC YurQ 1:1

31e minuut.
Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski geeft de bal voor. Rajski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulanowski is nu in balbezit. Ulanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - FC YurQ 2:1

40e minuut.
Oswos kopt de bal weg. Ulanowski is nu in balbezit. Szofmer is nu in balbezit. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colaczki 44%, FC YurQ 56%.
FC Colaczki - FC YurQ 2:1

53e minuut.
Szofmer speelt de bal door. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel draait met de bal, schiet en ... Sobotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Colaczki - FC YurQ 2:2

54e minuut.
Wala rent richting de bal. Wala speelt de bal door. Klungelig pakt Goździejewski de bal. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kotnis probeert naar een medespeler te passen. Skierka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kotnis met de inworp. Kusiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colaczki 52%, FC YurQ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Colaczki - FC YurQ 2:2