Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsucze Ziomki Swiniaki
352 Tactiek A6
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Biesiekierski is nu in balbezit. Pintur speelt de bal door. Biesiekierski is nu in balbezit. Pintur verovert de bal door een tackle van achteren. Pintur schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel. Beksa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beksa probeert naar een medespeler te passen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz is nu in balbezit. Cimoszewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beksa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gachev zal de hoekschop nemen. Rogóż springt en kopt de bal. Beksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:1

11e minuut.
Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Lenort is nu in balbezit. Cimoszewicz met een sublieme pass. Rogóż heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort passt de bal zonder na te denken. Nerey probeert naar een medespeler te passen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cimoszewicz onderschept slim de pass. Cimoszewicz met een sublieme pass. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:2

22e minuut.
Starowicz met een sublieme pass. Lenort is nu in balbezit. Lenort passt de bal in één keer door. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gachev heeft problemen om de bal te vangen. Gachev passt de bal in één keer door. Nerey is nu in balbezit. Cimoszewicz is nu in balbezit. Cimoszewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cimoszewicz kopt de bal weg. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż passt de bal met de wreef. Pintur rent richting de bal. Pintur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:3

29e minuut.
Pintur is nu in balbezit. Pintur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gachev de bal. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lisień geeft een hoge lob. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz met een sublieme pass. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ścianek rent richting de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Pintur is nu in balbezit. Pintur geeft een lange en hoge pass. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur met een sublieme pass. Gachev geeft een lange en hoge pass. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsucze Ziomki 81%, Swiniaki 19%.
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:3

48e minuut.
Pintur is nu in balbezit. Pintur passt de bal met de wreef. Polko is nu in balbezit. Rogóż verovert de bal door een tackle van achteren. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:4

53e minuut.
Holz speelt de bal door. Daar is Lenort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenort geeft de bal voor. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:5

56e minuut.
Bieniuk rent richting de bal. Lenort onderschept slim de pass. Lenort passt de bal zonder na te denken. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:6

59e minuut.
Gachev is nu in balbezit. Gachev passt de bal in één keer door. Rogóż rent richting de bal. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:7

65e minuut.
Pintur kan de bal niet met de borst controleren. Lenort probeert naar een medespeler te passen. Pintur met een sublieme pass. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:8

69e minuut.
Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur verovert de bal door een tackle van achteren. Pintur speelt de bal door. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Cimoszewicz geeft de bal voor. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż passt de bal met de wreef. Pintur is nu in balbezit. Pintur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:9

73e minuut.
Gachev is nu in balbezit. Gachev passt de bal zonder na te denken. Rogóż rent richting de bal. Cimoszewicz rent richting de bal. Cimoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Holz heeft problemen om de bal te vangen. Cimoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cimoszewicz speelt de bal door. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nerey onderschept slim de pass. Nerey speelt de bal door. Cimoszewicz met een sublieme pass. Rogóż rent richting de bal. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Rogóż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogóż passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pintur de bal. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bieniuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Pintur de bal. Pintur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogóż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nerey rent richting de bal. Nerey speelt de bal door. Rogóż rent richting de bal. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cimoszewicz rent richting de bal. Cimoszewicz passt de bal zonder na te denken. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel. Beksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:10

89e minuut.
Rogóż onderschept slim de pass. Cimoszewicz rent richting de bal. Cimoszewicz met een sublieme pass. Rogóż rent richting de bal. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsucze Ziomki 85%, Swiniaki 15%.
Borsucze Ziomki - Swiniaki 0:11