Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0140
  • Stadion: Swiniaki Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10347
Swiniaki Urwisyy
A6 Tactiek 451
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 19.1
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Cimoszewicz met een sublieme pass. Nerey rent richting de bal. Nerey passt de bal zonder na te denken. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rogóż geeft een hoge lob. Izbiński probeert naar een medespeler te passen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Piszpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 1:0

18e minuut.
Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk onderschept slim de pass. Jakubczyk speelt de bal door. Rogóż rent richting de bal. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Piszpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gachev neemt de hoekschop. Piszpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Cimoszewicz de bal. Cimoszewicz speelt de bal door. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel. Piszpan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż onderschept slim de pass. Rogóż passt de bal zonder na te denken. Nerey is nu in balbezit. Nerey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Rogóż rent richting de bal. Rogóż schiet op doel. Piszpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 2:0

37e minuut.
Izbiński is nu in balbezit. Izbiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buba is nu in balbezit. Buba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Waleński probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buba. Waleński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenort zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Pilszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogóż rent richting de bal. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Piszpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 3:0

41e minuut.
Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Lisień rent richting de bal. Lisień speelt de bal door. Gachev rent richting de bal. Gachev geeft een hoge lob. Piszpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 29%, Urwisyy 71%.
Swiniaki - Urwisyy 3:0

49e minuut.
Daar is Stożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nerey rent richting de bal. Nerey passt de bal met de wreef. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cimoszewicz passt de bal zonder na te denken. Pintur rent richting de bal. Pintur geeft een lange en hoge pass. Daar is Rogóż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 4:0

53e minuut.
Cimoszewicz onderschept slim de pass. Cimoszewicz geeft de bal voor. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Piszpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 5:0

56e minuut.
Lenort met een sublieme pass. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż verovert de bal door een tackle van achteren. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Piszpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 6:0

59e minuut.
Daar is Stożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimoszewicz is nu in balbezit. Cimoszewicz passt de bal met de wreef. Nerey geeft de bal voor. Rogóż krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lenort rent richting de bal. Lenort passt de bal met de wreef. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Piszpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 7:0

69e minuut.
Pilszak heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż passt de bal in één keer door. Cimoszewicz is nu in balbezit. Cimoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur speelt de bal door. Cimoszewicz is nu in balbezit. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gachev met een snelle inworp. Pintur heeft problemen om de bal te vangen. Pintur speelt de bal door. Rogóż heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 8:0

77e minuut.
Gachev geeft de bal voor. Butrymski kopt de bal weg. Koliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Piszpan bokst de bal weg.

82e minuut.
Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur rent richting de bal. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur verovert de bal door een tackle van achteren. Pintur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 9:0

87e minuut.
Olszowiak is nu in balbezit. Pintur verovert de bal door een tackle van achteren. Pintur met een sublieme pass. Rogóż heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiniaki - Urwisyy 10:0

90e minuut.
Olszowiak is nu in balbezit. Pintur verovert de bal door een tackle van achteren. Pintur passt de bal zonder na te denken. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiniaki 26%, Urwisyy 74%.
Swiniaki - Urwisyy 10:0