Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0140
  • Stadion: FC YurQ Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 726
FC YurQ Pędzące Szable
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Zyps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jankowski rent richting de bal. Jankowski geeft een lange en hoge pass. Czeczot is nu in balbezit. Czeczot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kaliciński geeft een hoge lob. Apostel is nu in balbezit. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel onderschept slim de pass. Apostel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Trzmielewski is nu in balbezit. Rempalski onderschept slim de pass. Rempalski probeert naar een medespeler te passen. Apostel rent richting de bal. Apostel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trzmielewski probeert de bal aan de voet te houden. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzmielewski onderschept slim de pass. Trzmielewski geeft een lange en hoge pass. Czeczot rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jankowski zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Czeczot de bal. Majdzik rent richting de bal. Majdzik schiet op doel. Czeczot probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stęplowski is nu in balbezit. Jankowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stęplowski. Stęplowski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Karwat geeft de bal voor. Dubicki is nu in balbezit. Rajski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rajski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YurQ 60%, Pędzące Szable 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC YurQ - Pędzące Szable 0:0

71e minuut.
Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński passt de bal zonder na te denken. Ewertowski rent richting de bal. Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Apostel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trzmielewski rent richting de bal. Rempalski verovert de bal door een tackle van achteren. Rempalski speelt de bal door. Rajski rent richting de bal. Rajski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kotnis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ewertowski. Ewertowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YurQ 36%, Pędzące Szable 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC YurQ - Pędzące Szable 0:0