Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0140
  • Stadion: FC YurQ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2948
FC YurQ Złośliwy Zespół Neuroleptyczny
451 Tactiek III
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 31.5
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Szofmer passt de bal in één keer door. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YurQ - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:1

3e minuut.
Tutka verovert de bal door een tackle van achteren. Tutka geeft een lange en hoge pass. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs onderschept slim de pass. Szőcs schiet op doel. Wańdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie geeft de bal voor. Stęplowski heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rempalski probeert de bal aan de voet te houden. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Szőcs is nu in balbezit. Szőcs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gałecki geeft een lange en hoge pass. Kotnis is nu in balbezit. Szőcs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotnis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kotnis kan niet meer verder spelen. Jachowicz komt het veld opgelopen. Szofmer met een snel genomen vrije trap. Baklavacı heeft problemen om de bal te vangen. Tutka met een sublieme pass. Szőcs is nu in balbezit. Szőcs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kisieliński heeft problemen om de bal te vangen. Stęplowski is nu in balbezit. Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu schiet op doel. Wańdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YurQ - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:2

33e minuut.
Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Szőcs is nu in balbezit. Panicz is nu in balbezit. Szőcs verovert de bal door een tackle van achteren. Szőcs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tutka met een sublieme pass. Apostel is nu in balbezit. Muhannad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Muhannad moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Muhannad schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Apostel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szofmer komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gałecki geeft een hoge lob. Kusiak controleert de bal met de borst. Kusiak speelt de bal door. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stęplowski is nu in balbezit. Stęplowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claverie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YurQ 63%, Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 37%.
FC YurQ - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:2

49e minuut.
Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı geeft de bal voor. Kaliciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szőcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YurQ - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:3

49e minuut.
Rajski heeft problemen om de bal te vangen. Szőcs onderschept slim de pass. Jachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs onderschept slim de pass. Szőcs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gałecki rent richting de bal. Rempalski verovert de bal door een tackle van achteren. Rempalski speelt de bal door. Daar is Szőcs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőcs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaliciński de bal. Szőcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC YurQ - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:4

77e minuut.
Gałecki kopt de bal weg. Baklavacı probeert de bal met de borst te controleren. Apostel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apostel krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Jachowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szőcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs met een sublieme pass. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YurQ 67%, Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 33%.
FC YurQ - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:4