Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Colaczki Swiniaki
Normal Tactiek A6
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 45.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen solide


5e minuut.
Gachev rent richting de bal. Gachev passt de bal in één keer door. Cimoszewicz probeert naar een medespeler te passen. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Janowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:1

8e minuut.
Rogóż geeft een lange en hoge pass. Nerey rent richting de bal. Nerey geeft de bal voor. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel. Sobotka bokst de bal weg.

10e minuut.
Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż rent richting de bal. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:2

12e minuut.
Lenort rent richting de bal. Lenort met een sublieme pass. Gachev rent richting de bal. Pintur is nu in balbezit. Pintur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pintur verovert de bal door een tackle van achteren. Pintur passt de bal met de wreef. Cimoszewicz probeert naar een medespeler te passen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Nerey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nerey geeft een lange en hoge pass. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Sobotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:3

23e minuut.
Cimoszewicz probeert naar een medespeler te passen. Nerey is nu in balbezit. Nerey passt de bal met de wreef. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sznurowadło is nu in balbezit. Pintur onderschept slim de pass. Pintur met een sublieme pass. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Sobotka bokst de bal weg.

32e minuut.
Sznurowadło kopt de bal weg. Lenort met een sublieme pass. Cimoszewicz met een sublieme pass. Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerey geeft een hoge lob. Sobotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:4

34e minuut.
Cimoszewicz passt de bal met de wreef. Nerey is nu in balbezit. Nerey geeft de bal voor. Wala kan de bal niet met de borst controleren. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:5

36e minuut.
Skierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerey onderschept slim de pass. Nerey probeert naar een medespeler te passen. Rogóż heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:6

40e minuut.
Gachev rent richting de bal. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur geeft een lange en hoge pass. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Sobotka bokst de bal weg.

44e minuut.
Pintur speelt de bal door. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Wala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colaczki 87%, Swiniaki 13%.
FC Colaczki - Swiniaki 0:7

48e minuut.
Wala geeft een lange en hoge pass. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sobotka trapt de bal weg. Nerey is nu in balbezit. Skierka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skierka krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Sznurowadło rent richting de bal. Pintur onderschept slim de pass. Pintur passt de bal in één keer door. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:8

51e minuut.
Rogóż rent richting de bal. Rogóż passt de bal zonder na te denken. Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerey passt de bal zonder na te denken. Cimoszewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Gachev passt de bal in één keer door. Rogóż is nu in balbezit. Wala rent richting de bal. Rogóż onderschept slim de pass. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Sobotka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:9

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sobotka trapt de bal weg van het doel. Lenort kopt de bal weg. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Lenort is nu in balbezit. Lenort speelt de bal door. Witkowski probeert naar een medespeler te passen. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Sobotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Sobotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:10

71e minuut.
Cimoszewicz rent richting de bal. Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Skierka geeft een hoge lob. Gachev is nu in balbezit. Gachev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rogóż speelt de bal door. Nerey rent richting de bal. Nerey geeft een hoge lob. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gachev is nu in balbezit. Witkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gachev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisień zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gachev is nu in balbezit. Gachev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lenort geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Janowicz de bal. Wala rent richting de bal. Rogóż verovert de bal door een tackle van achteren. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Sobotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogóż rent richting de bal. Rogóż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colaczki - Swiniaki 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colaczki 78%, Swiniaki 22%.
FC Colaczki - Swiniaki 0:11