Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsucze Ziomki AFA Grudziądz
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz rent richting de bal. Starowicz geeft de bal voor. Jakuczun rent richting de bal. Jakuczun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - AFA Grudziądz 1:0

20e minuut.
Daar is Gałecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fułat met een sublieme pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa geeft een hoge lob. Starowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz geeft een hoge lob. Retlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - AFA Grudziądz 2:0

26e minuut.
Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak onderschept slim de pass. Wieszczycki is nu in balbezit. Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bieniuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uliczka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsucze Ziomki 47%, AFA Grudziądz 53%.
Borsucze Ziomki - AFA Grudziądz 2:0

58e minuut.
Uliczka met een sublieme pass. Holz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gurtowski. Holz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holz met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Holz de bal. Wieszczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Wieszczycki met een sublieme pass. Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gałecki rent richting de bal. Wieszczycki rent richting de bal. Gałecki rent richting de bal. Gałecki haalt uit met een fantastische trap. Beksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsucze Ziomki - AFA Grudziądz 2:1

87e minuut.
Piękny rent richting de bal. Piękny geeft een hoge lob. Sawa kopt de bal weg. Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsucze Ziomki 41%, AFA Grudziądz 59%.
Borsucze Ziomki - AFA Grudziądz 2:1