Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryf Tczew Złośliwy Zespół Neuroleptyczny
Normal Tactiek AC Liv
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37.6
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Chwalibogowski passt de bal zonder na te denken. Claverie is nu in balbezit. Claverie geeft een hoge lob. Szőcs maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Gmyrek de bal. Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Stefanowicz is nu in balbezit. Szóstakowski onderschept slim de pass. Szóstakowski geeft de bal voor. Szőcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs haalt uit met een fantastische trap. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Chwalibogowski passt de bal met de wreef. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine geeft een lange en hoge pass. Szőcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs draait met de bal, schiet en ... Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szőcs is nu in balbezit. Szőcs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Tczew - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:1

14e minuut.
Trepto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galikowski rent richting de bal. Chwalibogowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galikowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Callens bokst de bal weg.

21e minuut.
Claverie passt de bal met de wreef. Chwalibogowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stefanowicz de bal. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Chwalibogowski passt de bal met de wreef. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek geeft de bal voor. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs verovert de bal door een tackle van achteren. Szőcs passt de bal met de wreef. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rovine is nu in balbezit. Rovine passt de bal in één keer door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs verovert de bal door een tackle van achteren. Szőcs draait met de bal, schiet en ... Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szóstakowski zal de hoekschop nemen. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szőcs maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Tczew 69%, Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 31%.
Gryf Tczew - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:1

49e minuut.
Piechna onderschept slim de pass. Piechna met een sublieme pass. Chwalibogowski speelt de bal door. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Tczew - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:2

59e minuut.
Chwalibogowski rent richting de bal. Chwalibogowski passt de bal in één keer door. Szőcs rent richting de bal. Szőcs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Tczew - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:3

62e minuut.
Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs rent richting de bal. Moś verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski schiet op doel. Zaroda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Claverie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwalibogowski rent richting de bal. Chwalibogowski met een sublieme pass. Szőcs heeft problemen om de bal te vangen. Szőcs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Galikowski de bal onder controle te krijgen. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie probeert naar een medespeler te passen. Szőcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Tczew - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:4

74e minuut.
Szóstakowski geeft een lange en hoge pass. Rovine kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piechna de bal onder controle te krijgen. Szőcs rent richting de bal. Szőcs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chwalibogowski speelt de bal door. Siepka rent richting de bal. Szóstakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szőcs rent richting de bal. Szőcs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibogowski met een sublieme pass. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Tczew - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:5

85e minuut.
Piechna rent richting de bal. Piechna passt de bal met de wreef. Chwalibogowski met een sublieme pass. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rovine maakt een snoekduik en kopt de bal. Sykta rent richting de bal. Szőcs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szőcs krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Fagoaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Szóstakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szóstakowski speelt de bal door. Szőcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Tczew - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Tczew 79%, Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 21%.
Gryf Tczew - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:6