Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędzące Szable Swiniaki
Normal Tactiek A6
33% Balbezit 67%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Zyps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jamnický met een sublieme pass. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Królikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Szable - Swiniaki 0:1

3e minuut.
Gicquel onderschept slim de pass. Gicquel met een sublieme pass. Nerey speelt de bal door. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Królikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Królikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Nerey geeft een hoge lob. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyps verovert de bal door een tackle van achteren. Rogóż onderschept slim de pass. Rogóż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Szable - Swiniaki 0:2

10e minuut.
Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerey passt de bal in één keer door. Jakuczun onderschept slim de pass. Jamnický is nu in balbezit. Jamnický schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karwat de bal. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Królikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Szable - Swiniaki 0:3

13e minuut.
Czeczot speelt de bal door. Klungelig pakt Dubicki de bal. Met opzet legt Rogóż zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rogóż naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Lisień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gachev is nu in balbezit. Gachev passt de bal met de wreef. Jamnický is nu in balbezit. Jamnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Szable - Swiniaki 0:4

17e minuut.
Lisień probeert naar een medespeler te passen. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur verovert de bal door een tackle van achteren. Jamnický rent richting de bal. Jamnický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Szable - Swiniaki 0:5

18e minuut.
Inworp. Zyps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický onderschept slim de pass. Jamnický draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lenort raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sarakinidis komt het veld opgelopen.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gachev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarakinidis probeert naar een medespeler te passen. Pintur rent richting de bal. Pintur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące Szable 83%, Swiniaki 17%.
Pędzące Szable - Swiniaki 0:5

51e minuut.
Czeczot kopt de bal weg. Lisień rent richting de bal. Lisień geeft de bal voor. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Szable - Swiniaki 0:6

55e minuut.
Jamnický heeft problemen om de bal te vangen. Jamnický passt de bal zonder na te denken. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur draait met de bal, schiet en ... Karwat probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nerey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jamnický heeft problemen om de bal te vangen. Jamnický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dubicki is nu in balbezit. Sarakinidis verovert de bal door een tackle van achteren. Sarakinidis passt de bal in één keer door. Pintur is nu in balbezit. Pintur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień speelt de bal door. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nerey rent richting de bal. Nerey met een sublieme pass. Sarakinidis speelt de bal door. Jamnický rent richting de bal. Jamnický haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Szable - Swiniaki 0:7

71e minuut.
Jamnický heeft problemen om de bal te vangen. Jamnický haalt uit met een fantastische trap. Karwat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nerey is nu in balbezit. Nerey met een sublieme pass. Jakuczun is nu in balbezit. Jamnický is nu in balbezit. Jamnický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zyps kopt de bal weg. Lisień is nu in balbezit. Lisień geeft de bal voor. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gachev is nu in balbezit. Gachev probeert naar een medespeler te passen. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski passt de bal in één keer door. Jamnický rent richting de bal. Jamnický schiet op doel. Królikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Szable - Swiniaki 0:8

82e minuut.
Jamnický is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polkowski. Jamnický is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarakinidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gachev is nu in balbezit. Gachev geeft een hoge lob. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický schiet op doel. Królikowski bokst de bal weg.

84e minuut.
Lisień rent richting de bal. Lisień passt de bal zonder na te denken. Gachev met een sublieme pass. Jamnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamnický schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące Szable 86%, Swiniaki 14%.
Pędzące Szable - Swiniaki 0:8