Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RZ Police Department FC YurQ
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kołacki met een harde bal richting middenveld. Romanowicz probeert naar een medespeler te passen. Kaliciński is nu in balbezit. Piosik onderschept slim de pass. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panicz trapt de bal weg van het doel. Hanusiak kopt de bal weg. Romanowicz rent richting de bal. Romanowicz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
RZ Police Department - FC YurQ 1:0

15e minuut.
Muciek is nu in balbezit. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Jaskulski heeft problemen om de bal te vangen. Apostel rent richting de bal. Apostel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RZ Police Department - FC YurQ 1:1

27e minuut.
Wasielkiewicz rent richting de bal. Kusiak onderschept slim de pass. Kusiak met een sublieme pass. Apostel is nu in balbezit. Apostel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szofmer onderschept slim de pass. Szofmer speelt de bal door. Jachowicz probeert naar een medespeler te passen. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel. Wańdoch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RZ Police Department 47%, FC YurQ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RZ Police Department - FC YurQ 1:1

48e minuut.
Hanusiak kopt de bal weg. Romanowicz rent richting de bal. Romanowicz passt de bal met de wreef. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Rempalski passt de bal zonder na te denken. Kosior probeert naar een medespeler te passen. Kusiak probeert naar een medespeler te passen. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RZ Police Department - FC YurQ 1:2

62e minuut.
Jaskulski probeert de bal aan de voet te houden. Apostel is nu in balbezit. Jaskulski rent richting de bal. Apostel onderschept slim de pass. Apostel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Jachowicz rent richting de bal. Jachowicz speelt de bal door. Rempalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apostel rent richting de bal. Apostel draait met de bal, schiet en ... Kołacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kosior rent richting de bal. Mielcarek onderschept slim de pass. Mielcarek geeft een hoge lob. Jasieńczyk is nu in balbezit. Jasieńczyk geeft de bal voor. Wańdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RZ Police Department - FC YurQ 2:2

79e minuut.
Rempalski passt de bal in één keer door. Jasieńczyk probeert naar een medespeler te passen. Romanowicz rent richting de bal. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hanusiak rent richting de bal. Rajski onderschept slim de pass. Rajski probeert naar een medespeler te passen. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RZ Police Department - FC YurQ 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RZ Police Department 52%, FC YurQ 48%.
RZ Police Department - FC YurQ 2:3