Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFA Grudziądz FC Colaczki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Wieszczycki heeft problemen om de bal te vangen. Wieszczycki passt de bal in één keer door. Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałecki haalt uit met een fantastische trap. Sobotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Gałecki is nu in balbezit. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałecki maakt een afschuwelijke overtreding. Kaczmarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaczmarski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Małkiewicz met een snelle inworp. Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski begaat een overtreding. Goździejewski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gałecki passt de bal zonder na te denken. Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski onderschept slim de pass. Gałecki rent richting de bal. Gałecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Oswos onderschept slim de pass. Oswos passt de bal zonder na te denken. Ulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFA Grudziądz - FC Colaczki 0:1

27e minuut.
Goździejewski heeft problemen om de bal te vangen. Wieszczycki rent richting de bal. Goździejewski begaat een overtreding. Wieszczycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gurtowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Ulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulanowski schiet op doel. Musiał bokst de bal weg.

41e minuut.
Siódmiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojarski met de inworp. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sawa met de inworp. Gałecki is nu in balbezit. Gałecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFA Grudziądz 47%, FC Colaczki 53%.
AFA Grudziądz - FC Colaczki 0:1

52e minuut.
Sawa rent richting de bal. Witkowski onderschept slim de pass. Witkowski met een sublieme pass. Ulanowski is nu in balbezit. Ulanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Oswos met een sublieme pass. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Ulanowski rent richting de bal. Ulanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFA Grudziądz - FC Colaczki 0:2

84e minuut.
Janowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowicz geeft een hoge lob. Kwaczała controleert de bal met de borst. Gurtowski rent richting de bal. Gurtowski geeft een lange en hoge pass. Sobotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Retlewski heeft problemen om de bal te vangen. Dąbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulanowski onderschept slim de pass. Ulanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFA Grudziądz - FC Colaczki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFA Grudziądz 63%, FC Colaczki 37%.
AFA Grudziądz - FC Colaczki 0:3