Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orzeł Pęzino Mocny Skład
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Nogalski geeft een hoge lob. Anusiak heeft problemen om de bal te vangen. Jajszczyk rent richting de bal. Tymianek rent richting de bal. Tymianek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Pęzino - Mocny Skład 1:0

18e minuut.
Sobacki rent richting de bal. Tymianek rent richting de bal. Jajszczyk is nu in balbezit. Tymianek rent richting de bal. Tymianek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Pęzino - Mocny Skład 2:0

20e minuut.
Gacek verovert de bal door een tackle van achteren. Gacek met een sublieme pass. Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski passt de bal in één keer door. Dembek met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Domachowski met een sublieme pass. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dembek geeft een hoge lob. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk onderschept slim de pass. Tymianek rent richting de bal. Tymianek schiet op doel. Łopatka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Pęzino 46%, Mocny Skład 54%.
Orzeł Pęzino - Mocny Skład 2:0

63e minuut.
Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski passt de bal in één keer door. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Pęzino - Mocny Skład 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Pęzino 45%, Mocny Skład 55%.
Orzeł Pęzino - Mocny Skład 2:1