Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlody121 Czizzz
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 31
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Rokosza rent richting de bal. Rokosza passt de bal met de wreef. Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Piskuła geeft een hoge lob. Wanatowski kopt de bal weg. Kossakowski speelt de bal door. Daar is Pesoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De Leo is nu in balbezit. De Leo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wanatowski met een snelle inworp. Wlazły geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pesoa is nu in balbezit. Pesoa draait met de bal, schiet en ... Gromadzki probeert de bal met de borst te controleren. Gromadzki schiet op doel. Godlewski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dirksen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muskała kopt de bal weg. Gromadzki rent richting de bal. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała schiet op doel. Wachowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Kossakowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matys komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Muskała passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piskuła de bal. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - Czizzz 0:1

28e minuut.
Muskała passt de bal zonder na te denken. Matys rent richting de bal. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki draait met de bal, schiet en ... Wachowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - Czizzz 0:2

35e minuut.
Staniewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dirksen met de inworp. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wlazły speelt de bal door. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza schiet op doel. Wąsowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - Czizzz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlody121 64%, Czizzz 36%.
Mlody121 - Czizzz 1:2

50e minuut.
Dirksen geeft een lange en hoge pass. Piskuła heeft problemen om de bal te vangen. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - Czizzz 1:3

59e minuut.
Godlewski rent richting de bal. Godlewski geeft een hoge lob. Inworp. Dirksen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromadzki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Śmiech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giergiel rent richting de bal. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Giergiel de bal onder controle te krijgen. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki speelt de bal door. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - Czizzz 1:4

89e minuut.
Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Czetwertyński is nu in balbezit. Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki draait met de bal, schiet en ... Piskuła probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - Czizzz 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlody121 70%, Czizzz 30%.
Mlody121 - Czizzz 1:5