Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSG Mników rosół
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Cugowski rent richting de bal. Cugowski geeft de bal voor. Stróżyk geeft een hoge lob. Poniedzielski rent richting de bal. Poniedzielski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski geeft de bal voor. Szalbierz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaśko is nu in balbezit. Jaśko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Stróżyk geeft een lange en hoge pass. Bratosławski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kićko met een sublieme pass. Solecki is nu in balbezit. Solecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSG Mników 34%, rosół 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSG Mników - rosół 0:0

56e minuut.
Warzych is nu in balbezit. Kićko verovert de bal door een tackle van achteren. Kićko passt de bal zonder na te denken. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki haalt uit met een fantastische trap. Szmajdziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gajowy rent richting de bal. Poniedzielski onderschept slim de pass. Poniedzielski passt de bal zonder na te denken. Solecki rent richting de bal. Solecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Solecki is nu in balbezit. Szalbierz onderschept slim de pass. Poniedzielski rent richting de bal. Poniedzielski schiet op doel. Szalbierz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PSG Mników - rosół 1:0

78e minuut.
Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Słowik met een harde bal richting middenveld. Gajowy kopt de bal weg. Kułakowski probeert de bal aan de voet te houden. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Gajowy speelt de bal door. Kulczycki speelt de bal door. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. Miętkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kufel geeft een hoge lob. Jaśko rent richting de bal. Jaśko passt de bal zonder na te denken. Poniedzielski is nu in balbezit. Poniedzielski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSG Mników 56%, rosół 44%.
PSG Mników - rosół 1:0