Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0141
  • Stadion: granat Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1467
granat TKS Skawinka Skawina
442 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.6
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Laska verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semik met een snelle inworp. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Willma met een sublieme pass. Wawrzyńczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyńczok passt de bal zonder na te denken. Stawicki rent richting de bal. Stawicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska geeft een hoge lob. Daar is Pitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki haalt uit met een fantastische trap. Ossowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Woźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornas is nu in balbezit. Kornas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - TKS Skawinka Skawina 0:1

40e minuut.
Przybora probeert naar een medespeler te passen. Koryzna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornas. Kornas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granat 49%, TKS Skawinka Skawina 51%.
granat - TKS Skawinka Skawina 0:1

61e minuut.
Ossowski trapt de bal weg. Gąbka kopt de bal weg. Szewczuk heeft problemen om de bal te vangen. Tokmajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokmajdo schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Szewczuk onderschept slim de pass. Szewczuk speelt de bal door. Gąbka kan de bal niet met de borst controleren. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak geeft de bal voor. Daar is Wawrzyńczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokmajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokmajdo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Frąszczak passt de bal zonder na te denken. Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - TKS Skawinka Skawina 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granat 43%, TKS Skawinka Skawina 57%.
granat - TKS Skawinka Skawina 0:2