Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft Beer Knurów Orzeł Pęzino
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Harasymiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Domachowski rent richting de bal. Harasymiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Beer Knurów - Orzeł Pęzino 1:0

13e minuut.
Dembek is nu in balbezit. Dembek geeft de bal voor. Czwertyński kopt de bal weg. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Beer Knurów - Orzeł Pęzino 2:0

16e minuut.
Musiałek probeert de bal aan de voet te houden. Szot is nu in balbezit. Szot passt de bal zonder na te denken. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wrona is nu in balbezit. Wrona probeert naar een medespeler te passen. Dembek kan de bal niet met de borst controleren. Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tenderenda geeft een hoge lob. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dembek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Ogaza is nu in balbezit. Domachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Domachowski geeft een hoge lob. Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tymianek is nu in balbezit. Tymianek passt de bal zonder na te denken. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk schiet op doel. Tenderenda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klytta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Beer Knurów 54%, Orzeł Pęzino 46%.
Kraft Beer Knurów - Orzeł Pęzino 2:0

50e minuut.
Piątkowski met een snelle inworp. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow passt de bal zonder na te denken. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Beer Knurów - Orzeł Pęzino 3:0

51e minuut.
Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski passt de bal zonder na te denken. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jajszczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Beer Knurów - Orzeł Pęzino 3:1

55e minuut.
Woźniakowski met een sublieme pass. Tymianek is nu in balbezit. Czwertyński rent richting de bal. Tymianek verovert de bal door een tackle van achteren. Tymianek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Piątkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ogaza de bal. Ogaza met een sublieme pass. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tenderenda met een sublieme pass. Klungelig pakt Borsuk de bal. Czyżykowski met een sublieme pass. Domachowski rent richting de bal. Domachowski geeft de bal voor. Klytta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Beer Knurów 44%, Orzeł Pęzino 56%.
Kraft Beer Knurów - Orzeł Pęzino 3:1