Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocny Skład DART
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Gacek rent richting de bal. Hajdamowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gacek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broczkowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Skład - DART 1:0

22e minuut.
Hajdamowicz onderschept slim de pass. Ożywczy heeft problemen om de bal te vangen. Szyszka onderschept slim de pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. Niemiec begaat een overtreding. Tylikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tylikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwast rent richting de bal. Kwast haalt uit met een fantastische trap. Łopatka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocny Skład 44%, DART 56%.
Mocny Skład - DART 1:0

48e minuut.
Szyszka onderschept slim de pass. Szyszka passt de bal in één keer door. Machnacki is nu in balbezit. Kwast verovert de bal door een tackle van achteren. Kwast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sobacki is nu in balbezit. Warsiński verovert de bal door een tackle van achteren. Warsiński passt de bal in één keer door. Kwast is nu in balbezit. Kwast schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mocny Skład - DART 1:1

61e minuut.
Niemiec rent richting de bal. Niemiec geeft de bal voor. Gacek kopt de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Anusiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Szyszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyszka passt de bal zonder na te denken. Anusiak geeft de bal voor. Fudali kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gacek kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Widuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Anusiak passt de bal zonder na te denken. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Gacek is nu in balbezit. Gacek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hajdamowicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Skład - DART 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocny Skład 60%, DART 40%.
Mocny Skład - DART 2:1