Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0141
  • Stadion: granat Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1615
granat SDG
442 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Koryzna kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Dobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Drabik speelt de bal door. Kuczka heeft problemen om de bal te vangen. Tokmajdo is nu in balbezit. Tokmajdo haalt uit met een fantastische trap. Ślęzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - SDG 1:0

10e minuut.
Bestry probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zmyślony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokmajdo is nu in balbezit. Tokmajdo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gąbka probeert naar een medespeler te passen. Stawicki is nu in balbezit. Met opzet legt Zdolski zijn tegenspeler op de grond. Zdolski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Majerczyk rent richting de bal. Gąbka begaat een overtreding. Majerczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puk rent richting de bal. Semik begaat een overtreding. Puk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuczka met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bestry rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Woźny ... Strafschop! Bestry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Woźny probeert naar een medespeler te passen. Puk neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Drabik met een snelle inworp. Stawicki rent richting de bal. Dobras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stawicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drabik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - SDG 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granat 45%, SDG 55%.
granat - SDG 2:0

46e minuut.
Zmyślony probeert naar een medespeler te passen. Bestry is nu in balbezit. Met opzet legt Gąbka zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gąbka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gąbka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Dobras kopt de bal weg. Daar is Puk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puk passt de bal in één keer door. Bestry is nu in balbezit. Bestry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry is nu in balbezit. Bestry passt de bal in één keer door. Zmyślony is nu in balbezit. Zmyślony draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ossowski met een sublieme pass. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobras is nu in balbezit. Stawicki rent richting de bal. Stawicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
granat - SDG 3:0

83e minuut.
Stawicki speelt de bal door. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak passt de bal zonder na te denken. Stawicki rent richting de bal. Stawicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granat 48%, SDG 52%.
granat - SDG 3:0