Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSG Mników Mlody121
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Przesór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giergiel rent richting de bal. Przesór maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Przesór moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Przesór schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Poniedzielski heeft problemen om de bal te vangen. Giergiel is nu in balbezit. Giergiel speelt de bal door. Wlazły rent richting de bal. Wlazły draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Poniedzielski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Misterny komt het veld opgelopen. Rybski verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Rybski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rybski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mienculewicz geeft een lange en hoge pass. Kićko kopt de bal weg. Piskuła heeft problemen om de bal te vangen. Solecki is nu in balbezit. Solecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PSG Mników - Mlody121 1:0

41e minuut.
Wlazły bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski speelt de bal door. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel. Słowik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSG Mników 62%, Mlody121 38%.
PSG Mników - Mlody121 1:0

89e minuut.
Inworp. Staniewski met een snelle inworp. Czetwertyński speelt de bal door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. Słowik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSG Mników 66%, Mlody121 34%.
PSG Mników - Mlody121 1:0