Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0141
  • Stadion: Czizzz Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2526
Czizzz Mocny Skład
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Gacek rent richting de bal. Gromadzki is nu in balbezit. Gacek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gacek krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Pesoa rent richting de bal. Pesoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Gromadzki kopt de bal weg. Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesoa rent richting de bal. Pesoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Mocny Skład 1:0

11e minuut.
Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki probeert naar een medespeler te passen. Pesoa rent richting de bal. Pesoa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Skrzypek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dirksen met een snelle inworp. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap. Łopatka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pesoa rent richting de bal. Pesoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Mocny Skład 2:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Broczkowski de bal onder controle te krijgen. Matys is nu in balbezit. Gromadzki met een sublieme pass. Pesoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Matys kopt de bal weg. Klungelig pakt Gromadzki de bal. Pesoa rent richting de bal. Pesoa haalt uit met een fantastische trap. Łopatka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Mocny Skład 3:0

29e minuut.
Wadas geeft een hoge lob. Poborny kopt de bal weg. Klungelig pakt Wadas de bal. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki draait met de bal, schiet en ... Łopatka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa schiet op doel. Łopatka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Mocny Skład 4:0

33e minuut.
Pesoa is nu in balbezit. Szyszka onderschept slim de pass. Gromadzki onderschept slim de pass. Pesoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Muskała geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pesoa de bal. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa verovert de bal door een tackle van achteren. Pesoa haalt uit met een fantastische trap. Łopatka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Szyszka onderschept slim de pass. Szyszka geeft de bal voor. Łoza kopt de bal weg. Gacek rent richting de bal. Gacek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Szyszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesoa is nu in balbezit. Gromadzki rent richting de bal. Pesoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa draait met de bal, schiet en ... Łopatka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Mocny Skład 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czizzz 29%, Mocny Skład 71%.
Czizzz - Mocny Skład 5:0

53e minuut.
Łopatka trapt de bal weg van het doel. Matys rent richting de bal. Matys speelt de bal door. Muskała rent richting de bal. Muskała geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Łopatka trapt de bal weg van het doel. Mijal kopt de bal weg. Gromadzki heeft problemen om de bal te vangen. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Szyszka rent richting de bal. Gromadzki onderschept slim de pass. Gromadzki passt de bal zonder na te denken. Pesoa rent richting de bal. Pesoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Łopatka trapt de bal weg. Mijal kopt de bal weg. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap. Łopatka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Skrzypek probeert de bal aan de voet te houden. Niemiec is nu in balbezit. Niemiec geeft de bal voor. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dirksen speelt de bal door. Gromadzki is nu in balbezit. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki onderschept slim de pass. Gromadzki draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Matys onderschept slim de pass. Matys geeft een lange en hoge pass. Pesoa rent richting de bal. Pesoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal onderschept slim de pass. Anusiak is nu in balbezit. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal geeft een lange en hoge pass. Łopatka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dirksen met de inworp. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki is nu in balbezit. Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki geeft de bal voor. Łopatka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pesoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czizzz 11%, Mocny Skład 89%.
Czizzz - Mocny Skład 5:0