Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlody121 granat
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Rokosza rent richting de bal. Tokmajdo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rokosza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giergiel met een snel genomen vrije trap. Semik probeert naar een medespeler te passen. Stawicki is nu in balbezit. Godlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jurzyc geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Stawicki is nu in balbezit. Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki onderschept slim de pass. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - granat 0:1

22e minuut.
Wanatowski onderschept slim de pass. Naporowski rent richting de bal. Met opzet legt Wanatowski zijn tegenspeler op de grond. Wanatowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Czetwertyński met een sublieme pass. Wlazły is nu in balbezit. Wlazły speelt de bal door. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Koryzna met een sublieme pass. Frąszczak is nu in balbezit. Śmiech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śmiech krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Śmiech probeert naar een medespeler te passen. Wlazły bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazły passt de bal zonder na te denken. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel. Ossowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Czetwertyński rent richting de bal. Wlazły is nu in balbezit. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlody121 54%, granat 46%.
Mlody121 - granat 0:1

48e minuut.
Naporowski rent richting de bal. Naporowski speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wlazły geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rokosza springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Wlazły is nu in balbezit. Woźny is nu in balbezit. Wlazły verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazły geeft een hoge lob. Pitek heeft problemen om de bal te vangen. Ossowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Semik onderschept slim de pass. Semik geeft een hoge lob. Tokmajdo is nu in balbezit. Giergiel verovert de bal door een tackle van achteren. Giergiel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Frąszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giergiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frąszczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naporowski met een snel genomen vrije trap. Tokmajdo heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - granat 0:2

86e minuut.
Godlewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drabik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wachowicz met een harde bal richting middenveld. Rokosza probeert de bal met de borst te controleren. Rokosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - granat 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlody121 43%, granat 57%.
Mlody121 - granat 1:2