Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aligator Bobrowniki SDG
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 25.8
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki met een sublieme pass. Korolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolewski geeft de bal voor. Mostowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zdolski speelt de bal door. Daar is Mostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mostowski met een sublieme pass. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Flis is nu in balbezit. Flis passt de bal in één keer door. Kwilecki is nu in balbezit. Szurpicki onderschept slim de pass. Szurpicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aligator Bobrowniki - SDG 1:0

15e minuut.
Tulkis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macharski met een snelle inworp. Zmyślony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmyślony geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Mostowski onderschept slim de pass. Mostowski passt de bal met de wreef. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki schiet op doel. Ślęzak bokst de bal weg.

22e minuut.
Bestry rent richting de bal. Bestry geeft een lange en hoge pass. Kwilecki is nu in balbezit. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Dobras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mostowski is nu in balbezit. Dobras begaat een overtreding. Dobras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aligator Bobrowniki 54%, SDG 46%.
Aligator Bobrowniki - SDG 1:0

47e minuut.
Bestry rent richting de bal. Zmyślony is nu in balbezit. Zmyślony probeert naar een medespeler te passen. Puk rent richting de bal. Puk draait met de bal, schiet en ... Rusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Zmyślony geeft de bal voor. Klungelig pakt Flis de bal. Bestry rent richting de bal. Bestry schiet op doel. Rusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aligator Bobrowniki - SDG 1:1

60e minuut.
Tulkis onderschept slim de pass. Macharski onderschept slim de pass. Dobras probeert naar een medespeler te passen. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Macharski verovert de bal door een tackle van achteren. Macharski passt de bal zonder na te denken. Dobras met een sublieme pass. Bestry is nu in balbezit. Bestry draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Mostowski kopt de bal weg. Szurpicki heeft problemen om de bal te vangen. Kuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki onderschept slim de pass. Szurpicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aligator Bobrowniki - SDG 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aligator Bobrowniki 68%, SDG 32%.
Aligator Bobrowniki - SDG 2:1